23948sdkhjf

Ny formand i ITD Arbejdsgiver

C. S. Madsen: »Ordentlighed skal være arbejdsgiverforeningens kerneværdi.«

Christian S. Madsen er den 6. april 2019 tiltrådt som ny formand for ITD Arbejdsgiver, og allerede lørdag den 27. april står han over for sin første opgave, når han skal aflægge beretning på arbejdsgiverforeningens generalforsamling på Hotel Trinity i Fredericia.

Her vil han blandt andet introducere de værdier, han som formand vil sætte i højsædet i det fremadrettede arbejde i ITD Arbejdsgiver.

Christian S. Madsen, der den 6. april 2019 blev indsat som ny formand i ITD, indtræder også som formand i ITD Arbejdsgiver. Her bliver hans allerførste opgave at aflægge beretning for arbejdsgiverforeningens medlemmer, og det er en opgave, han ser frem til.

- Jeg glæder mig til arbejdet med at være formand for ITD Arbejdsgiver. Arbejdsmarkedsspørgsmålene har min store interesse, og jeg har fulgt udviklingen i ITD Arbejdsgiver på tæt hold i de sidste mange år. Min første opgave bliver at aflægge beretning for arbejdsgiverforeningens medlemmer på generalforsamlingen lørdag den 27. april, og herefter går arbejdet for alvor i gang, siger Christian S. Madsen.

Mangeårigt bestyrelsesmedlem

Christian S. Madsen er som mangeårigt bestyrelsesmedlem i ITD en erfaren kapacitet, som både i forretnings- og bestyrelsessammenhæng er kendt for sine stærke værdier. Disse værdier vil også komme til at udgøre fundamentet for hans arbejde i ITD Arbejdsgiver.

- Ordentlighed er en kerneværdi for mig, som jeg ikke går på kompromis med. I ITD Arbejdsgiver skal vores medlemmer være gode repræsentanter for transportbranchen, og det skal være tydeligt for omverdenen, at medlemmerne i vores arbejdsgiverforening har styr på tingene. Det vil jeg stille mig i spidsen for. Jeg står ikke på mål for en gradbøjning af overenskomsten, siger Christian S. Madsen.

Den nye bestyrelsesformand vil arbejde målrettet for at skabe gode betingelser og vilkår for arbejdsgiverforeningens medlemmer inden for rammerne af den danske model, og han ser frem til at følge ITD Arbejdsgivers stævning af den danske stat for at sikre arbejdsgivernes negative foreningsfrihed.

Blå bog

Christian S. Madsen er 57 år og direktør i S. Chr. Sørensen A/S i Skodborg ved Rødding. Virksomheden har ca. 30 medarbejdere og 20 tankbiler, og kan næste år fejre 100 års jubilæum. Christian S. Madsen er gift med Marianne Madsen, og sammen har de sønnerne Jakob på 30 år og tvillingerne Thomas og Mathias på 25 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.172