23948sdkhjf

Million-udlodning til FDE-Fonden

ITD's bestyrelse vil fortsætte FDE Fondens gode arbejde.

FDE Fonden har i mange år givet bidrag til mange gode formål inden for dansk vejgodstransport. Det flotte arbejde ønsker ITD's bestyrelse skal fortsætte, og derfor foreslår den i år udlodning på 10 mio. kroner til FDE Fonden på ITD's generalforsamling.

Uddelingen af FDE Fondens Talentpris i 2018 skete på ITD’s generalforsamling i Odense. Prismodtagerne var Allan Hollænder og Christian Mathiesen, der flankerer FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen. Foto: ITD

FDE Fonden støtter i sit arbejde mange forskellige formål inden for vejgodstransport. Det arbejde ser ITD's bestyrelse gerne fortsat til glæde for mange forskellige aktører i den danske transportbranche.

- Vi vil meget gerne anerkende det rigtigt gode arbejde i FDE Fonden. Derfor har vi i år foreslået, at der udloddes 10 mio. til fortsættelse af fondens arbejde, siger ITD's formand Gert Jakobsen.

Han nævner blandt andet støtte til projekter om emner inden for vejgodstransporten, som studerende på videregående uddannelser arbejder med. Der er også bidrag til Lastbilkaravanen og andre trafiksikkerhedsprojekter samt støtte til studieture for enkelte og grupper. Derudover uddeler fonden hvert år FDE Fondens Talentpris.

ITD's medlemmer tager stilling til forslaget på lørdag under ITD's generalforsamling, og her vil FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen, få ordet for at fortælle om fondens arbejde.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.119