23948sdkhjf

Broekman-flag over tidligere VLS-faciliteter

Broekman Logistics står stærkere i Benelux-landene.

Broekman Logistics annoncerer at integrationen af den tidligere VLS-gruppe nu er så langt fremme, at fra og med i dag 2. april opererer lokationenen i Rotterdam-Pernis (NL) og de fem lokationer i Antwerpen (BE) nu under Broekman-flag.

- Vi er glade for at vi nu kan tilbyde vores tjenester under Broekman Logistics' mærke, siger Anton van Dongen, direktør Operations Broekman Logistics Pernis & Antwerp.

- Overgangen vil give alle vores interessenter gennemsigtighed og sikre den bedst mulige service til alle vores partnere og kunder over hele verden, med et personligt touch, lyder det fra van Dongen.

ADR-gods

Fra dags dato vil aktiviteterne, herunder påfyldning af specialkemikalier, samt de specialiserede varehuse i Pernis og Antwerpen, blive drevet under navnet Broekman Logistics Pernis og Broekman Logistics Belgium Antwerp NV.

Broekman Logistics oplyser selv, at med over 500.000 kvadratmeter oplagring, hvoraf næsten halvdelen er dedikeret til opbevaring af ADR / farligt gods, er Broekman Logistics en anerkendt markedsleder for pakket kemisk lager i Benelux-landene.

- Med disse aktiviteter i Antwerpen og vores nyåbnede nybyggede faciliteter i Venlo og Rotterdam Maasvlakte kan vi lette byrden hos vores specialkemikalier fra de tre største logistikcentre i Europa: Port of Antwerp, Port of Rotterdam og Limburg-området, udtaler Willem Jan van Amersfoort, adm. direktør Warehousing & Distribution og tilføjer:

- Derudover kan vi tilbyde nye, ekstra værditilvækstlogistikaktiviteter; påfyldning, bagning og tromling til vores nuværende og fremtidige kunder.

Ifølge Broekman Logistics er det alane de juridiske og handelsnavne samt postadresserne der vil ændre sig. Alle andre virksomhedsoplysninger, som f.eks. IBAN, moms og handelskode, og personalet forbliver de samme.

Broekman Logistics historie går tilbage til Rotterdam Havn i 1960’erne. Siden er selskabet vokset til en såkaldt full service scm-serviceudbyder, med 43 afdelinger i Holland, Kina, Indien, Singapore, Belgien, Polen og Tjekkiet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.125