23948sdkhjf

Bredere program med smal nyhed

Linde lancerer ekstra smalle palleløftere og stablere.

Porteføljen hos Linde er blevet større med en serie smallere palleløftere og stablere. Med en chassisbredde på kun 720 millimeter er Linde-nyhederne faktisk smallere end en normal europalle, hvilket er med til at sikre effektiv intern transport i snævre rum og smalle passager.

Det slanke grunddesign på de nye palleløftere og stablere går hånd i hånd med Lindes teknologi, hvor der er fokus på de kraftfulde, brugervenlige og robuste arbejdsheste, der byder på masser af sikkerhed og komfort for føreren, uanset om denne er i en gående position eller stående position fra ståplatformen.

De nye Linde T25 og T30 for gående fører er kompakte og robuste palleløftere tilpasset kortere køreafstande. For de længere transportafstande lanceres Linde T20 og Linde T25 AP med ståplatform. Alle fire modeller har en løftekapacitet mellem 2-3 tons. Samtidig lanceres også Linde D10 dobbeltstabler til gående fører og Linde D10 AP dobbeltstabler med ståplatform, begge med en løftekapacitet på 1 ton.

- Det skal være en smal sag at håndtere paller, hvor pladsen er trang. De nye og smalle Linde modeller er udviklet direkte til dette formål. Meningen er at sikre en høj effektivitet og samtidig undgå arbejdsulykker og påkørsler. Udover det usædvanligt kompakte design kommer de nye Linde modeller med en bred vifte af ekstraudstyr, som løfter effektiviteten yderligere, siger salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141