23948sdkhjf

Østergaard runder et skarpt hjørne

Adm. direktør Erik Østergaard DTL – Danske Vognmænd fylder 60 år.

Erik Østergaard R1, Helsingør, adm. direktør for DTL – Danske Vognmænd gennem de seneste 14 år, fylder 60 år den 29. marts.

Han er oprindeligt rederiuddannet og har læst erhvervsøkonomi og ledelse ved nogle af verdens førende Business Schools, herunder IMD i Schweiz, Stanford Business School og Boot School of Business ved University of Chicago, hvorfra han har en MBA.

Erik Østergaard har gennem hele sin karriere arbejdet inden for rederi, shipping og transport i såvel ind- som udland på direktions- og bestyrelsesniveau og har tillige været udpeget til en lang række regeringskommissioner ligesom han fungerer i flere tillidshverv inden for transporterhvervet herunder som formand for Nordic Logistics Association med hovedkvarter i Bruxelles, der samler de nordiske vognmandsorganisationer. Han er tillige mangeårig formand for det prisbelønnede M/S Museet for Søfart.

Privat er Erik Østergaard et udpræget naturmenneske. Familien tager ofte ud i Gribskov for at plukke svampe eller gå ture langs strandene på Nordkysten. Han har også en motorbåd i Helsingør Nordhavn som bl.a. bruges til at dykke og fiske fra. Sammen med sin hustru er han vinterbader og medlem af Kronborg Badelaug.

Erik Østergaard er dybt betaget af den afrikanske natur, og det har ført til en livslang passion for jagt, der blev født under 3 års udstationering i Østafrika i slutningen af 80-erne. Trofæer vidner i dag om storvildtjagt, ikke blot i Afrika men over store dele af kloden. Østergaard jager også gerne under vandet med harpun, maske og snorkel eller med flasker. Hjemmelivet præges af en stor familie med hustruen Anna, de tre sønner Gustav, William og Christian,  datteren Sidsel fra første ægteskab samt to børnebørn og svigersønnen Jacob.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188