23948sdkhjf

Dødsfald: Leo Sørensen, 1935-2019

Vognmand Leo Sørensen begravet fra Brabrand Kirke.

Onsdag den 20. februar 2019 sov Leo Sørensen stille ind på Silkeborg Sygehus, omgivet af sin nærmeste familie.

Begravelsen fandt sted fredag den 8. marts fra Brabrand Kirke.

Vognmand som 17-årig

Leo Sørensen, født og opvokset i Brabrand, var en mand af livets skole. Han begyndte at arbejde som 9-årig, gik ud af folkeskolen efter 7. klasse, for derefter at tjene på en gård, indtil han som kun 17-årig købte sin første lastbil. Det var i 1952, og året efter blev endnu en lastbil købt. Leo Sørensen blev vognmand, og dermed blev grundstenen lagt til den virksomhed, vi i dag kender som LS Intertank.

Gennem 70’erne og 80’erne opkøbte Leo Sørensen Tanktransport flere vognmandsforretninger, og virksomheden ekspanderede med afdelinger i Skandinavien og Østeuropa. Under mottoet ‘en rengjort bil til aftalt tid’ og høje krav til service og kvalitet har Leo Sørensen skabt grobund for en sund og velkonsolideret virksomhed.

”Vi vil huske Leo Sørensen som en mand, der med sine meningers mod har været en faktor for dansk tanktransport igennem fem årtier. Æret være hans minde”, lyder det i en skriftlig meddelelse fra LS Intertank.

Fakta om LS Intertank Group

  • LS Intertank blev etableret i 1952 af den dengang 17-årige Leo Sørensen.
  • I dag ejes virksomheden 75/25 procent af Nikolai Sejr Sørensen og Leif Sejr Sørensen.
  • Virksomheden er specialiseret i international transport af flydende produkter, herunder både fødevarer som mælk, glukose og vegetabilske olier, men også tekniske produkter som fosforsyre og andre kemikalier.
  • Kunderne er store produktionsvirksomheder, primært internationale fødevareproducenter, men også danske virksomheder som Arla, Thise, Novo Nordisk og NovoZymes.
  • Virksomheden har hovedsæde i Taulov og beskæftiger i dag 225 medarbejdere, fordelt på 8 selskaber i 5 forskellige lande: Danmark, Sverige, Norge, Polen og Slovakiet.
  • Virksomheden ejer 140 trækkere, mere end 200 link- og container chassis, 250 tankcontainere og 75 tankesættevogne.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143