23948sdkhjf

Horsens øgede godsomsætningen

2018 blev havnens næstbedste år nogensinde målt på godsmængder.

Målt i tons nåede Horsens Havn i 2018 den næstbedste omsætning nogensinde; kun overgået af det helt usædvanlige rekordår 2016. I fjor nåede omsætningen op på 786.557 tons, hvilket er 37.000 tons mere end året før.

Her er det værd at bemærke, at stigningen i gods er hentet på en samlet kajlængde, der er kortere end de tidligere år. Havnen oplever en jævn og stabil stigning i både de daglige aktiviteter og interesse fra virksomheder, og selvom enkelte kunder reducerer deres aktivitet, kommer der stadigt flere til.

Når omsætningen stiger, og havnen råder over mindre kajplads, stiller det naturligvis store krav til koordinering i hverdagen, så vi løser opgaverne så fleksibelt som muligt. Det gælder ikke kun internet og i forhold til kunderne, men også i forhold til vores naboer.

- Vi vurderer derfor hele tiden, hvordan Horsens Havn og dens brugere kan optimere vores processer og opgaver, så det både er til gavn for havnen og de nærmeste omgivelser, siger havnedirektør Claus Holm Christensen. /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109