23948sdkhjf

Triscan udvider i Brabrand

Opnår maksimal bebyggelsesprocent.

Triscan A/S i Brabrand har netop taget en ny lagerhal på 2.880 kvadratmeter i brug. Hallen er bygget sammen med en eksisterende hal på næsten 9.000 kvadratmeter.

Den nye lagerhal, opført af Horsens-firmaet Base Erhverv A/S, bliver den sidste udvidelse, da den maksimale bebyggelsesprocent er nået. Mulighederne herefter er derfor enten at bygge i højden på eksisterende lagerhal – eller øget automatisering, lyder det fra Triscan, der importerer autoreservedele fra hele verden, som sælges til grossister i eftermarkedet over hele Europa, og med Tyskland som den største aftager.

Triscan A/S er vokset uafbrudt siden 2006, og for at kunne servicere et stadigt større marked har der været behov for at håndtere flere varenumre – og dermed et krav om større lager for at fastholde effektiviteten i logistikken.

Morten Hallum, medejer og direktør med ansvar for IT og logistik:

- Sådan en tilbygning skulle gerne kunne finansiere sig selv gennem logistikbesparelser – ganske enkelt ved at reducere omkostningerne forbundet med at have for lidt plads. Det går ud over effektiviteten, hvis vi har for lidt plads, hvorfor der var behov for at udvide, så der kunne skabes et optimeret logistik-flow på lageret, siger han.

Det nye lager er integreret med porte ind i den eksisterende bygning, og to sluseporte er arbejdet ind som skråtstillede, da tilkørsels-arealet og pladsen foran varegården kunne optimeres på den måde.

- Den nye hal på 2.880 kvadratmeter har samme indvendige højde som den første – 8 meter. Bredden er øget med 2,5 meter – det vil sige den maksimale søjlefri bredde, som Base Erhverv A/S kunne acceptere. Det har givet os en ekstra pluk-gang med godt 1.500 lokationer – og i den nye hal har vi fået næsten 6.000 pallepladser. Ved at gøre den ekstra bred, er hallen desuden velegnet, hvis vi fremadrettet vil indføre øget automatisering, siger Morten Hallum.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125