23948sdkhjf

Ny driftschef hos Aalborg Havn

Søren Bæk Christensen tiltrådt 1. januar.

Den 1. januar tiltrådte Søren Bæk Christensen som driftschef i Aalborg Havn Logistik A/S. Han er dog ikke et nyt bekendtskab for driftsafdelingen. I den seneste årrække har han været adm. direktør i Aalborg Havn-koncernens datterselskab, Aalborg Stevedore Company A/S, og dette vil han fortsætte med at være sideløbende med den nye stilling.

Hensigten med organisationsændringen er nemlig at styrke samarbejdet og synergierne mellem Aalborg Havn Logistiks driftsafdeling og Aalborg Stevedore Company. Og set i dét lys er Søren Bæk Christensen det oplagte valg til jobbet ifølge koncerndirektør, Claus Holstein:

- Søren har indgående kendskab til driftsarbejdet på havnen, og han er derfor den helt rette til at binde Aalborg Stevedore Company og Aalborg Havns driftsafdeling tættere sammen – både på det forretningsmæssige og det medarbejdermæssige plan.

Det er ikke kun internt hos Aalborg Havn, man vil kunne mærke effekten af samarbejdet

mellem de to virksomheder. Kernen i det tættere samarbejde er nemlig at blive bedre til at udnytte ressourcerne i fællesskab og på tværs – og herved optimere arbejdsgangene på havnen.

- Det gør os i stand til at reducere omkostningerne og strømline processerne, og det vil helt sikkert gøre samarbejdet med havnens brugere mere smidigt og effektivt, siger Søren Bæk Christensen selv og fortsætter:

- Jeg går ydmygt til opgaven, men mener samtidig, at jeg har noget at byde på. Der er stort udviklingspotentiale i et tættere samarbejde, og jeg råder over en flok utroligt dygtige medarbejdere, så jeg glæder mig til at komme i gang med processen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176