23948sdkhjf

Arvato: Tredje hub til samme kunde

Nyt distributionscenter i Ontario, USA.

Arvato SCM Solutions har etableret et 51.000 kvadratmeter stort distributionscenter i Ontario, Californien, USA for en kunde inden for teknologibranchen. Inden for de seneste seks måneder har Arvato etableret yderligere to distributionscentre for samme kunde – i Louisville, Kentucky og Venlo i Holland.

Det fremgår af en skriftlig meddelelse, der dog ikke nævner, hvem kunden er.

Centeret har 61 læsseporte, en kapacitet af 20.000 pakker i døgnet og beskæftiger 300 medarbejdere.

- Vi opererer nu med i alt 148.600 kvadratmeter lagerplads for vores teknologikunde. På alle tre lokationer arbejder vi med de samme standarder, processer og interfaces, der alle kører på samme it-setup. Det har gjort os i stand til at markere os på det vigtige amerikanske marked, hvilket er meget positivt, siger Mitat Aydindag, managing director hos Arvato SCM Solutions i Nordamerika og Brasilien, og fortsætter:

- Det nye distributionscenter har gjort os i stand til yderligere at øge vores kapaciteter, og vi er nu positioneret til at servicere hele USA, fra østkysten til vestkysten, med de bedste leveringstider til kunderne. Lokationen i Ontario konsoliderer yderligere vores netværk af distributionscentre på geografisk favorable placeringer, og giver en betragtelig stigning i omfang og fleksibilitet i logistik, siger han.

Det nye distributionscenter er Arvatos tredjestørste i USA. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141