23948sdkhjf

Et spadestik dybere i Østrig

Garbe påbegynder første projekt i landet.

Med en ceremoni for første spadestik begyndte etableringen af et 20.500 kvadratmeter logistikcenter i den østrigske by Steyr. Projektet er Garbe Industrial Real Estates første i landet.

Det Hamborg-baserede ejendomsselskab købte den 42.000 kvadratmeter store grund tilbage i foråret, og når logistikcentret forventes klar til brig i august 2019 vil Industrie-Logistik-Linz GmbH stå for at udbyde kontraktlogistik fra lokationen for BMW Group.

Garbe Industrial Real Estate investerer i omegnen af 134 mio. kr. i projektet. Bygningen bliver 12 meter høj. Ud over de 20.000 kvadratmeter lagerplads, får bygningen 550 kvadratmeter kontorlokaler.

Jan Dietrich Hempel, managing director i Garbe Industrial Real Estate GmbH:

- Vi planlægger konstruktionen således, at ejendommen kan opdeles i enheder på 5.000 kvadratmeter. Det østrigske marked for logistikejendomme er så stort, at selskaber i stigende grad finder ud af, at det er mere attraktivt at leje end selv at købe. Efter flere henvendelser fra kunderne har vi nu et ønske om en stærkere tilstedeværelse med udviklinger på dette marked, siger Jan Dietrich Hempel. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14