23948sdkhjf

Blue Water med i Nord Stream 2-projektet

Skal stå for 500 afskibninger af rørsektioner.

Wasco Energy og Nord Stream 2 har tildelt Blue Water kontrakten på logistik og terminalhåndtering til Nord Stream 2-projektet.

Det oplyser Blue Water.

Nord Stream 2-rørledningen skal transportere naturgas fra nogle af verdens største gasfelter i Rusland til Europa, og Blue Water har fået til opgave at sørge for videreforsendelse af rørsektionerne – i alt cirka 500 afskibninger - fra coating-havnene Kotka i Finland og Mukran i Tyskland til de to distributionsterminaler i henholdsvis Hanko, Finland og Karlskamn i Sverige, som Blue Water forestår operationen af. Terminalerne er henholdsvis 31 og 28 hektar.

Siden sommeren 2017 har Blue Water håndteret 54.000 coatede rør, som er ankommet med skib til terminalerne og modtaget over 16.000 coatede rørsektioner i Koverhar, transporteret med bane fra Rusland.

- Oplagringspladserne er nu tæt på at være fyldt op, og næste fase af projektet er påbegyndt. Her lastes rørene fra terminalerne ombord på feederskibe, som overfører dem til de store rørlægningsfartøjer ”Solitaire” og ”Pioneering Spirit” fra rederiet AllSeas, lyder det fra Blue Water. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125