23948sdkhjf

Forretningsforbindelser kapper linen

Kurt Beier Transport A/S har meldt sig ud af ITD.

Direktør Karsten Beier fra Kurt Beier Transport A/S har d.d. meddelt ITD, at virksomheden med øjeblikkelig virkning har meldt sig ud af brancheorganisationen.

Det sker i kølvandet på politiets lukning af den slumlignende chaufførlejr på virksomhedens adresse i Padborg. Politiet undersøger blandt andet, om forholdende er strafbare i henhold til reglerne om menneskehandel.

Ifølge en pressemeddelelse fra ITD, har Karsten Beier truffet beslutningen af hensyn til øvrige kollegaer i branchen, da han ikke ønsker, at den verserende pressebevågenhed skal ligge andre vognmænd til last eller skade branchens og organisationens omdømme.

Bestyrelsesformand for ITD Gert Jakobsen:

- Vi har i dag haft møde med Karsten Beier, hvor han har meddelt, at han per d.d. ønsker at ophøre medlemsskabet af ITD. Den beslutning har vi i organisationen taget til efterretning, siger Gert Jakobsen.

Droppet af Jysk

En af Danmarks helt store transportkøbere, Jysk, har ifølge avisen.dk instrueret alle underleverandører om, at de ikke må anvende lastvogne fra Kurt Beier Transport A/S til fragt af varer til Jysk.

Jysk har angiveligt ikke direkte kontakt til det skandaleramte transport- og speditionsfirma.

Flere store speditionsvirksomheder har allerede droppet Kurt Beier, mens andre fortsat overvejer om samarbejdet skal fortsætte.

Politianmeldt i Holland

Ifølge Jyske Vestkysten, har den hollandske fagforening FNV-VNB anmodet Europol om en koordineret politiaktion i Danmark, Tyskland, Holland og Polen, for at beskytte ofre for menneskehandel.

Det sker efter ni filippinske chauffører er bragt i sikkerhed, efter en politiaktion mod selskaber, der har forbindelse til Kurt Beier Transport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125