23948sdkhjf

FDL fortsætter kampen mod cabotage

2012 blev et turbulent og hårdt år, såvel politisk som økonomisk, både for FDL, og for vore trofaste medlemmer, anpartshaverne i FDL Indkøb og branchen i almindelighed.

2012 blev et turbulent og hårdt år, såvel politisk som økonomisk, både for FDL, og for vore trofaste medlemmer, anpartshaverne i FDL Indkøb og branchen i almindelighed.



Det fastslår Christian Jensen, formand for Frie Danske Lastbilvognmænd, FDL, i FDL-Nyt, og fortsætter:

- Nu, hvor året går på held, kan ingen med rette fratage FDL æren for, at 2012 blev året, hvor offensiven, primært mod den ulovlige cabotage, men så sandelig også mod den lovlige cabotage, blev årets hoved-tema, når organisationerne mødtes. Men også i Trafikstyrelsen og på Christiansborg blev cabotage-debatten et fremtrædende emne, som flere og flere politikere, som ikke helt har opfattet problemerne i, så dog forstået er et problem, der skal løses, hvis ikke det danske transporter-hverv skal bukke helt under. Den debat startede FDL i 2011, og debatten fortsatte med uformindsket styrke i 2012. På den ganske almindelige danske vognmands vegne, konstaterer FDL derfor med stor tilfredshed, at vi nu også har DTL og dermed også hovedparten af de danske vognmænd med i kampen om den ulige konkurrence og sociale dumping cabotage i alle afskygninger afstedkommer.

Vi er overbeviste om, at FDL's stormøde i Middelfart blev et afgørende vendepunkt i kampen for lige konkurrence-vilkår for transport-erhvervet i Danmark.

FDL er overbevist om, at det er den rigtige kurs, vi sammen med DTL og 3F har lagt for at sikre forhold, der kan give fornyet håb om et regulært og levedygtigt vognmands-erhverv i Danmark også i årene fremover.

- FDL sender ønsket om et lykkebringende nytår til vore medlemmer, anpartshavere og alle vore samarbejdspartnere, slutter Christian Jensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079