23948sdkhjf

APM-chef ind i A.P. Møller-Mærsks topledelse

APM Terminals CEO, Kim Fejfer, er med årsskiftet indtrådt i A.P. Møller - Mærsk Gruppens Executive Board, der udgør den daglige ledelse i A.P. Møller - Mærsk.

APM Terminals CEO, Kim Fejfer, er med årsskiftet indtrådt i A.P. Møller - Mærsk Gruppens Executive Board, der udgør den daglige ledelse i A.P. Møller - Mærsk.



Udnævnelsen af Kim Feifer, der til dagligt har sin gang i APM Terminals hovedkvarter i Den Haag i Holland, er et udtryk for terminalforretningens stigende betydning i A.P. Møller-Mærsk-koncernens forretning.

- Under Kim Feifers ledelse, har APM Terminals etableret sig som et uafhængigt selskab med en klar startegi og stærkt forbedret indtjening og afkast, både under og efter krisen. Terminalforretningen har en stigende betydning for gruppen. Den har et stort potentiale og vil fortsætte med at fokusere på investeringer i de kommende år, udtaler A.P. Møller-Mærsks topchef Niels S. Andersen.

Kim Fejfer er 45 år. Han startede i A.P. Møller-Mærsk gruppen i 1992 og har været CEO for APM Terminals siden 2004.

- Jeg er stolt på vegne af alle vores medarbejdere, der arbejder hårdt for at gøre APM Terminals til den bedste terminaloperatør i verden. Jeg ser denne udnævnelse som bevis for den øgede betydning og det øgede potentiale for vores forretning i A.P. Møller-Mærsk Group, siger Kim Fejfer i en kommentar.

APM Terminals netværk omfatter nu 50 terminaler fordelt på 32 forskellige lande på fem kontinenter. I kriseåret 2009 håndterede de, hvad der svarer til 31 millioner 20-fods containere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.643