23948sdkhjf

Skiftedag hos Stiholt

Leo Smed Andersen er med årets udgang fratrådt stillingen som administrerende direktør hos Im. Stiholt A/S.

Leo Smed Andersen er med årets udgang fratrådt stillingen som administrerende direktør hos Im. Stiholt A/S.



Den nye ledelse udgøres fra 1. januar 2011 af Peter Stiholt og Henrik Bruun Nielsen. Leo Smed Andersen har været ansat hos Im. Stiholt A/S siden 1. maj 1966 og de seneste 20 år som administrerende direktør.

- Leo Smed Andersen har været et stort aktiv for Im. Stiholt A/S og det er med glæde at vi kan meddele at Leo både fortsætter i en konsulentfunktion i virksomheden og indtræder i selskabets bestyrelse. Dermed får den nye ledelse og bestyrelsen stor glæde af Leos store viden om virksomheden og branchen som helhed, hedder det i en pressemeddelelse fra Stiholt.

Peter Stiholt har senest været ansat som direktionsassistent, og Henrik Bruun Nielsen som eftermarkedschef. Leo Smed Andersens fratræden og den nye ledelses indtræden vil blive markeret med en reception først i det nye år.

Im. Stiholt A/S sælger og servicerer materiel til den danske transportbranche. Im. Stiholt er Scania-forhandler i Nordjylland med afdelinger i Sæby, Thisted, Aalborg og Hjørring. Stiholt sælger og servicerer endvidere NTM renovationsmateriel og Palfinger kraner og kroghejs fra afdelinger i Aalborg, Hjørring, Nørre Åby og Hvidovre. Stiholt-koncernen beskæftiger 220 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062