23948sdkhjf

Danske Fragtmænd vokser

Selskabet overtager SP Transport & Spedition A/S og Sørensen Fragt A/S.

Selskabet overtager SP Transport & Spedition A/S og Sørensen Fragt A/S.



Med virkning fra 1. januar 2011 overtager Fragtmænd Holding A/S transportselskabet

SP Transport & Spedition A/S. Aftalen om at overtage SP Transport & Spedition A/S har baggrund i et ønske om at styrke Danske Fragtmænds landsdækkende distributionsnet og især på området palle- og langgods samt specialtransporter.

SP Transport & Spedition A/S har en årlig omsætning på ca. 120 mio. kr., 95 ansatte og over 80 egne biler incl. kranbiler. Selskabet vil indgå som et 100% ejet datterselskab under koncernen Fragtmænd Holding A/S, og ansvaret for den daglige ledelse af virksomheden vil uændret blive varetaget af adm. direktør Arne Svendsen.

I forbindelse med en omfattende rationalisering af Danske Fragtmænds landsdækkende rutenet har Danske Fragtmænd A/S desuden via datterselskabet Viktor Sørensen A/S, med virkning fra 1. februar 2011 overtaget samtlige rutekontrakter og transportopgaver fra fragtmandsvirksomheden Sørensen Fragt A/S i Viborg. Selskabet har en omsætning på 30 millioner kroner og beskæftiger 39 medarbejdere.

Aktiviteterne videreføres i fragtmandssystemet under navnet Sørensen Fragt og med den nuværende daglige ledelse, Morten og Peter Sørensen. Selskabets medarbejdere vil uændret betjene kunderne.

Ikke overtagne aktiviteter forbliver i det nuværende Sørensen Fragt A/S som i forbindelse med aftalen foretager navneændring.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.113