23948sdkhjf

Dueholm overtager vognmandsfirma i Middelfart

Dueholm Vognmandsforretning i Fredericia overtager aktiviteter, vognpark samt medarbejdere ved vognmand Ernst Hansen, Middelfart.

Dueholm Vognmandsforretning i Fredericia overtager aktiviteter, vognpark samt medarbejdere ved vognmand Ernst Hansen, Middelfart.



De er sket med virkning fra den 1. januar. Overtagelsen er en forlængelse af et samarbejde, der har stået på igennem det seneste års tid, idet vognmand Ernst Hansen, der nærmer sig pensionsalderen, har ønsket at afhænde sin forretning som led i et generationsskifte.

- Ernst Hansen fortsætter dog minimum et år mere, for at hjælpe os med at lære kunderne at kende, siger direktør Kim Dueholm, Dueholm Vognmandsforretning til TTN. Det har været vigtigt for Ernst Hansen at dem som overtager hans forretning kan leve op til de dyder, som han arbejder efter, når han betjener sine trofaste kunder, ligesom det er vigtigt at sikre medarbejdernes fortsatte beskæftigelse.

Dueholm Vognmandsforretning fortsætter Ernst Hansens aktiviteter fra pladsen på Bogensevej i Middelfart. For Dueholm Vognmandsforretning er overtagelsen samtidig med til at rykke tættere på de mange trofaste vestfynske kunder, som dagligt betjenes.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097