23948sdkhjf

65 nye maskinmestre

MARTEC har udruget et stort hold nye maskinmestre.

Torsdag i sidste uge var flaget hejst hos MARTEC, da 65 nye maskinmestre skulle sendes ud i ”den virkelige verden”. Halvdelen af dimittenderne har allerede landet deres første job.

Repræsentanter fra erhvervslivet, undervisere med flere ønskede dimittenderne tillykke og gav gode råd med på vejen. Talerrækken bestod af MARTECs direktør Pia Ankerstjerne, Anne Windfeldt Trolle, Direktør Danske Rederier, Thomas Leander, Site Manager MAN Energy Solutions og dimittend Kristian Nedergaard Poulsen, som både har været formand for studierådet på MARTEC og siddet i MARTECS bestyrelse.

- Bliv ved med at lære nyt, så får I et tilfredsstillende og inspirerende arbejdsliv. Se verden, udnyt at I har fået en uddannelse, som I kan bruge internationalt. Det er givende at lære at arbejde i lande med andre skikke og kulturer, og netop evnen til at samarbejde er det mest fremtrædende krav til maskinmestre. Men husk at komme hjem til Nordjylland igen, vi har hårdt brug for jer og har masser af spændende jobs at tilbyde, lød rådet fra direktør Pia Ankerstjerne.

Direktør for Danske Rederier, Anne Trolle udtrykte i sin tale håb om, at nogle af maskinmestrene ville vælge en karriere til vands, selv om hun godt ved, at maskinmestrene som generalister har super mange områder at vælge imellem.

-»De pårørende bør også have et bevis«

Ovenstående forslag kom fra site manager Thomas Leanders fra MAN Energy Solutions. Han er selv tidligere studerende på MARTEC og ved om nogen, hvad uddannelsen kræver. I sin tale fokuserede Thomas på værdien af eksamensbeviset og dimittendernes mulighed for at bruge uddannelsen globalt og i arbejdet med grøn omstilling. Til de pårørende var der også et godt råd om at bakke op om dimittendernes karriereønsker, også hvis det fører dem til udlandet.

Uddeling af priser

Der blev uddelt en række priser til dimittender, som i studietiden har gjort sig ekstra positivt bemærket, fagligt såvel som socialt.

Rederiet A. P. Møllers præmie gik til Daniel Dannerelv. Gaven gives til en studerende, som lever op til kravene fra MÆRSK om flid, omgængelig og opmærksom. Daniel har desuden opnået et snit på 10,5.

Uddannelseschef Jan Jacobsen uddelte på vegne af Borgmester Birgit Hansen den traditionsrige kogebog til Markus Leander Nielsen-Gøgsig og på vegne af Maskinmestrenes Forening gaver til to studerende: Kristian Nedergaard Poulsen og Magnus Yde Johansen

Formand for MARTEC Maskinmesterklub, Arly Nielsen, uddelte pengegave til Steffen Richard.

Bedste værkstedskoleprojekt

Prisen på 5.000 kr. til bedste værkstedsskoleprojekt blev uddelt af Lene Bildtoft på vegne af Maritime Network Frederikshavn til Andreas Hougaard, Abdullahi Mahamed, Hussein Awale, Gustav A. Mortensen og Johs G. Johnsen

Prisen gik til projektet You snooze, you loose!, som er et anderledes og sjovt projekt, der via en luftcylinder vipper folk ud af sengen, når de trykker på snooze-funktionen. Værkstedsskoleprojektet udarbejdes i forbindelse med det maskintekniske forløb, som alle med en studenterbaggrund skal gennemføre i uddannelsens begyndelse.

Her er de 65 nye maskinmestre

Følgende modtog deres bevis fra MARTEC som maskinmester for at have gennemført professionsbachelor-uddannelsen i maritim og maskinteknisk ledelse og drift (Bachelor of Technology Management and Marine Engineering)

Andreas Asferg Andersen

Jacob Aae Hafsjold Andersen

Kasper Friis Skov Andersen

Lasse Thodberg Andersen

Rasmus Bang Andersen

Rasmus Koch Andreasen

Anders Vangsted Bak

Meick Boye Balle

Casper Haugaard Banch

Anders Linder Christensen

Lau Nejsig Christensen

Peter Anker Christensen

Rasmus Bloksgaard Christensen

Rene Brink Christensen

Daniel Dannerelv

Emil Kleis Derosche

Nicolai Charles Duus

Jeppe Munk Frandsen

Lasse Anker Frederiksen

Christian Hjelm Hansen

Christian Skaanning Hansen

Jacob Thostrup Hansen

Jonas Adsen Hansen

Mikkel Hansen

Rasmus Gullev Hansen

Christian Haumann

Kasper Bo Hjardemål

Magnus Hvid Jacobsen

Michael Kjærsgaard Jakobsen

Daniel Langhoff Jensen

Jens-Emil Høholt Jensen

Magnus Yde Johansen

Oliver Hjørringgaard Jørgensen

Jonas Eskerod Qvistorff Kanstrup

Kristoffer Dahl Kjær

Thomas Østergård Krogh

Kaare Larsen

Peter Larsen

Mads Lund

Adam Mizori

Daniel Skriver Nielsen

Lasse Haugaard Nielsen

Mikael Niemann Nielsen

Markus Leander Nielsen-Gøgsig

Niklas Allan Frederiksen Kirketerp

Andrea Nyeman-Thode

Thomas Krogh Nøhr

Jens Egtved Nørgaard

Aleksandra Anna Okowinska

Kira Orbe

Mikkel Bang Overgaard

Anton Houen Pedersen

Kristian Nedergaard Poulsen

Paw Eistrup Poulsen

René Poulsen

Mikkel Mick Rasmussen

Steffen Richard

David Seistrup

Morten Nymark Skovbo

Jakob Levin Skovdal

Jesper Albert Sørensen

Thomas Nødskou Sørensen

Nicklas Guldhammer Thomsen

Rasmus Djernes Vestergaard

Alexander Vinther

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141