23948sdkhjf

Opkøb: DSV øger fokus på halvleder-logistik

DSV køber to USA-baserede logistikvirksomheder med særlige logistikekspertise til aktørerne i ”micro-chip”-industrien.

DSV A/S indgik tirsdag aftaler om at opkøbe to USA-baserede transport- og logistikvirksomheder S&M Moving Systems West og Global Diversity Logistics.

Opkøbende vil ifølge DSV styrke selskabets position inden for halvlederindustrien. Samtidig flugter opkøbet med DSV’s nye lokation i Phoenix-Mesa Gateway Airport og de operationer, der udføres der.

Det gælder blandt andet grænseoverskridende tjenester mellem USA og Latinamerik.

Transaktionerne forventes afsluttet i april 2023, afventer alle juridiske formaliteter.

Det skriver DSV A/S i en pressemeddelelse.

Med hovedkvarter i Phoenix og Chandler, Arizona, drives S&M Moving Systems West og Global Diversity Logistics begge af samme familie.

De har i alt 130 ansatte og opererer på tværs af 11 lokatinoer i Oregon og Arizona. Sammen leverer de tjenester inden for indenlandsk vejfragt, international luft- og søfragt, lager, messelogistik og specialistløsninger til støtte for halvlederindustrien.

- Vi har en stærk tilstedeværelse i USA, og disse opkøb understreger vores fortsatte engagement for at styrke denne position, kompetencer og servicetilbud. De giver også adgang til en stærk arv og et væld af viden og erfaring inden for halvlederindustrien, udtaler Niels Larsen, President DSV Air & Sea US, i pressemeddelelsen.

Stærkt match

Der er et stærkt match mellem DSV, S&M Moving Systems West og Global Diversity Logistics' respektive forretninger og driftsstrukturer. Disse opkøb vil udvide DSV's eksisterende amerikanske fodaftryk, især i Arizona, og samle dets luft- og sø-, vej- og lagerdivisioner med de nye opkøb.

- Det, der startede med en enkelt lastbil for over 100 år siden, har udviklet sig og vokset markant. Som en familiedrevet virksomhed har vi stærke værdier, dedikerede medarbejdere og fokus på kundeservice, hvilket er en kerneværdi vi deler med DSV. Jeg er stolte af, hvad vi har opnået og begejstrede for dette nye kapitel af vores historie med DSV, siger Steve Todare, President S&M Moving Systems West.

- Vi er nu blevet en del af den tredjestørste globale logistikudbyder og får adgang til et omfattende netværk, digitale platforme og omfattende servicetilbud. Dette vil gøre os i stand til fortsat at støtte vores kunder ved at forbedre vores eksisterende løsninger og muligheder, udtaler Brooke Todare, der er President, Global Diversity Logistics.

USA-Mexico

Robert Greene, Executive Vice President, DSV Road US er spændt på, hvordan disse opkøb også vil gavne DSV's voksende grænseoverskridende aktiviteter:

- Vi har for nylig udvidet vores grænseoverskridende operationer for at lette den voksende handel mellem USA og Mexico. Vi støtter i øjeblikket en række kunder på tværs af forskellige industrier og kan nu levere et pålideligt alternativ til Miami. Med to officielle indgange til Latinamerika, vi er bedre placeret til at understøtte kundernes behov, især i travle perioder og overbelastning, siger han i DSV’s pressemeddelelse.

Arizona er også ved at dukke op som et knudepunkt for salg og fremstilling af elbiler, og den ekstra infrastruktur og arbejdsstyrke ved disse opkøb vil også hjælpe DSV med at levere yderligere løsninger til sine eksisterende kunder.

- Som et resultat af disse opkøb vil vi få 130 nye kolleger, yderligere transportaktiver og over 1 million sq. ft logistikcentre. Dette vil styrke vores amerikanske aktiviteter og give potentialet til at udvikle vores kontraktlogistikforretning yderligere i disse regioner , siger Michael Marlow, President, DSV Solutions US.

Niels Larsen tilføjer:

- DSV vil gribe denne integration an med integritet, gennemsigtighed og respekt for både organisationer og menneskerne i dem. Vi ser nu frem til at tage hul på dette nye kapitel, byde vores nye kollegaer velkommen til DSV og arbejde sammen mod fremtidig vækst for vores kunder og DSV .

Parterne er blevet enige om ikke at oplyse købesummen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14