23948sdkhjf

Nyt logistikcenter bliver næsten 70.000 kvadratmeter

Nyt logistikcenter bliver næsten 70.000 kvm

340.000 kasser med dæk, autoudstyr, reservedele, elektroniske himstregimser, og alt hvad man ellers kan finde i detailkæden Thansens butikker, bliver placeret i et nyt logistikcenter ved Middelfart.

DS Flexhal står ifølge Fyens.dk med totalentreprisen på det 68.708 kvm store byggeri.

Byggeriet går i gang i den kommende uge, og de to første haller, der skal bruges til dækcenter, skal være klar til brug allerede i januar 2025. Resten af byggeriet afleveres et halvt års tid senere.

- Vi øger samtidig kapaciteten og forbereder os på den fremtidige vækst. Vores automatiske robotstyrede pakkelager i Middelfart består i dag af 158.445 kasser, der selv henter de bestilte varer på lageret og kører dem ud til pakkepersonalet. Det nye autostore-lager vil bestå af 340.000 kasser, fortæller Rasmus Bergholt, vicedirektør i T. Hansen, til fyens.dk

Prisen for logistiskcenteret ligger i omegnen af 750 mio. kr., og det ventes at skabe grundlag for minimum 100 arbejdspladser.

DS Flexhal er en del af DS Gruppen-koncernen, der arbejder inden for byggerier i stål og beton. Ud over selskabets egne DS Flexsystemer har man således adgang til koncernproducerede byggeelementer som stålkonstruktioner, betonelementer og stålprofiler til facade og tag.

Thansen består nu af 88 butikker i Danmark og 38 i Norge.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125