23948sdkhjf

Konsolidering i branchen for digital fragthåndtering

Descartes overtager Supply Vision.

Descartes Systems Group har erhvervet den USA-baserede softwarevirksomhed Supply Vision. Selskabet leverer digitale løsninger til fragthåndtering. Med erhvervelsen supplerer Descartes sit eksisterende udbud af tjenester inden for fragthåndtering for logistikleverandører knyttet til GLN (Global Logistics Network).

- For effektivt at kunne opfylde kundernes krav og samtidig være lønsomme skal udbydere af logistiktjenester investere i løsninger, der automatiserer processer mellem flere parter og udnytter realtidsinformation, som forbedrer beslutningstagningen. Vi ser en mulighed for at kombinere Supply Vision-kapaciteten med Global Logistics Network og give adgang til endnu flere løsninger for den bredere branche inden for logistiktjenester, siger General Manager Logistics Services Providers hos Descartes, Scott Sangster.

Supply Vision har hjulpet logistikleverandører med at digitalisere deres virksomheder og håndtere deres leverancer i mange år. Virksomheden har hovedkontor i USA og leverer modulære applikationer, der hjælper logistikleverandører med at koordinere leverancer fra tilbud, ruteplanlægning og booking frem til den endelige levering. Supply Vision-platformen integreres også med løsninger til synlig fragt i realtid, som Descartes MacroPointTM, for at give logistikleverandører og deres slutkunder forbedret information om leveringsstatus og -sted.

- Erhvervelsen af Supply Vision supplerer vores seneste investeringer i QuestaWeb, Kontainers og Portrix, hvor vi ønsker at udvide vores udbud til logistikleverandører. Vi ser frem til at fortsætte arbejdet med Supply Visions kunder, partnere og ekspertteam for at hjælpe logistikleverandører med at digitalisere deres virksomhed og håndtere leveringslivscyklussen på en sikker, effektiv og bæredygtig måde, siger administrerende direktør for Descartes, Edward J. Ryan.

Supply Vision har eksisteret i over 20 år og har hovedkontor i Phoenix, Arizona. Descartes erhvervede Supply Vision for cirka 12 mio. dollar.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125