23948sdkhjf

Disse fordele og ulemper er der ved et lagerhotel

Før i tiden har traditionen været, at erhvervsdrivende har haft to muligheder for at opbevare deres varer. Den første mulighed var at opbevare det derhjemme på kontoret. Den anden mulighed var at opbevare det i et større varehus. Dog kan det for mange hurtigt blive rodet og uoverskueligt at have varerne derhjemme på kontoret. Derudover er varehuse ikke altid den billigste løsning til opbevaring, men før i tiden har der aldrig rigtigt været et billigere alternativ, hvis man skulle opbevare sine varer - ikke før lagerhotellet blev opfundet. Læs mere om fordelene ved et lagerhotel her.

Hvad er et lagerhotel?

Et lagerhotel er et lager, hvor man kan leje ekstra plads til sit varelager. Et lagerhotel kan sammenlignes med et almindeligt hotel, hvor man kan booke sig ind og sove en nat eller flere. På samme måde som med et almindeligt hotel kan man også booke opbevaringsplads til sin virksomheds varer. Her kan ens varer for en periode komme på hotel, hvis man ikke har andre muligheder for at opbevare dem. Her kan de være, mens man venter på at få dem solgt til sine kunder.

Derudover tilbyder et lagerhotel ofte også mere end bare at opbevare varerne for andre virksomheder. De har også ydelser som at sende varerne ud til virksomhedens kunder, når de foretager sig et køb. Derudover er der også nogle lagerhoteller, som håndterer returneringen af kundernes varer.

Fordelene

En af de største fordele ved et lagerhotel er prisen. På et lagerhotel betaler man kun for de kvadratmeter af opbevaring, som man bruger. Derfor kan man komme langt ned i pris som 100 kroner om måneden, hvis man kun mangler en enkelt kvadratmeter til et par enkelte kasser. Endnu en fordel ved lagerhoteller er, at bindingsperioderne er korte, hvilket er med til at give erhvervsdrivende en god fleksibilitet i forhold til f.eks. sæsonpræget opbevaring. Tredje fordel er, at man får et trygt sted til opbevaring af sine varer, som både bliver kontrolleret og klimareguleret.

Ulemperne

Selvom der er fordele ved et lagerhotel, så bør man også være opmærksom på ulemperne ved at benytte sig af et lagerhotel. Selvom en af fordelene var, at man ikke behøver betale en formue, hvis man kun bruger lidt plads til ens varer, så er en af ulemperne også, at hvis man har et behov for en stor mængde plads, så kan et lagerhotel sjældent betale sig. Endnu en ulempe ved et lagerhotel er, at man ikke har døgnadgang til sine varer, så hvis man ønsker fri adgang til sine varer, så kan man altså ikke få det hos et lagerhotel.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109