23948sdkhjf

Hold styr på logistikken fra kontoret

Der kan være meget at holde styr på i en verden, hvor varer krydser by- og landegrænser og ofte er på farten fra det ene sted til det andet. Det kræver overblik at administrere. Her har vi heldigvis rigtigt mange gode computerprogrammer ti at hjælpe os. Men arbejdet fra computeren på kontoret skal kunne glide, og her er indretning og møblement en vigtig faktor, som kan hjælpe og støtte og få flowet til at flyde lettere.

Med industrimåtter under fødderne bliver det endnu bedre at arbejde stående. De nye industrimåtter aflaster og giver mere effektivitet. Trætheden bliver mindre og velværet vokser. Det er perfekt med industrimåtter under et elektrisk hæve sænkebord, der muliggør både siddende og stående arbejdsstilling. Variationen af arbejdsstilling forebygger træthed, forårsaget af for statisk arbejdsstilling. Der er vundet meget ved at have gode arbejdsforhold på kontoret, når logistikken skal sættes i system.

Et spørgsmål om holdning

Arbejder man stående ind i mellem, så retter man ryggen bedre og får dermed bedre blodomløb. Man kan sige at energien transporteres bedre rundt i kroppen. Det giver en mere klar hjerne og en krop, hvor energien får lov at flyde. Akkurat som i trafikken, hvor en fornuftig indretning af vejsystemerne giver et bedre flow og en mere effektiv fremdrift for trafikanterne.

Ligesom vejnettet er en uundværlig del af transportsektoren, og effektiviteten i vejnettet er afgørende for at man kan levere, således er blodgennemstrømningen og den lethed, hvormed det flyder i kroppen afgørende for hvor meget du som menneske kan præstere. Vejnettet kan vi ikke gøre så meget ved. Det ligger i politikernes hænder. Men vores arbejdsmiljø kan vi forbedre og gøre mere komfortabelt, så vi hurtigere kan få mere fra hånden.

Koncentration og overblik

Har man en fornuftig arbejdsstilling kan man også bedre koncentrere sig og fastholde overblikket i en travl hverdag. Man arbejder godt stående, ved et elektrisk hæve sænkebord, og med fødderne på sunde industrimåtter. Man får bedre overblik og større koncentration. Alt sammen faktorer, der får det daglige flow effektiviseret, så hele virksomheden fungerer optimalt.

Arbejder man indenfor det logistiske område, så ved man godt hvor vigtigt det er at have overblik og styr på de enkelte dele. Her vinder man meget ved at sørge for at der er mulighed for sunde arbejdsstillinger, så arbejdet kan flyde lettere. En virksomhed med gode arbejdsforhold er en sund virksomhed, der yder mere.

Arbejdsglæden er vigtig

At trives og føle sig frisk på arbejdspladsen er en forudsætning for at man får gjort sit arbejde ordentligt og bliver færdig til tiden. Det personlige velvære er uvurderligt, når man skal gøre op, hvor effektiv en arbejdskraft man er. Har man godt arbejdsmiljø med gode muligheder for bevægelighed, er man nået langt.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.156