23948sdkhjf

Scan Global Logistics køber PostNords svenske sø- og luftaktiviteter

Scan Global Logistics trodser corona-krisen og foretager det andet opkøb i 2020.

PostNord i Sverige har valgt at afhænde selskabets sø- og luftfragtsaktiviteter til Scan Global Logitics. Det fremgår ifølge transportnet.se af en meget kortfattet pressemeddelelse fra PostNord.

Salget er dog ikke omtalt i nogen af de pressemeddelelser, der er offentliggjort på PostNord svenske hjemmeside.

Scan Global Logistics har til gengæld udsendt en længere pressemeddelelse om opkøbet, der er den hastigt voksende logistikvirksomheds anden i 2020, selv om corona-pandemien har skabt usikre markedsvilkår i transport- og logistiksektoren globalt.

Dertil kommer, at Scan Global Logistics har åbnet nye afdelinger i flere europæiske lande.

Handlen fandt sted 1. oktober og den omfatter de ansatte i PostNords i Sveriges Air & Ocean, der ifølge deres nye arbejdsgiver forventes at medbringe værdifulde kompetencer og indsigt i det svenske marked. Scan Global Logistics oplyser også, at opkøbet af aktiviteterne og medarbejderne vil gøre det muligt at opbygge et mere omfattende netværk med større tilstedeværelse på det svenske marked.

PostNord Air & Ocean har ifølge Scan Global Logistics en årlig omsætning på 140 millioner danske kroner.

Målet med opkøbet er at kunne tilbyde kunderne en endnu bedre oplevelse i Norden og dermed øge Scan Glonbal Logistics markedsandel på det svenske marked yderligere.

- Vi er begejstrede over at kunne byde vores nye svenske kolleger og kunder velkommen. Opkøbet er perfekt afstemt med vores virksomheds vækstambitioner, udtaler Hans Möller, der er adm. direktør for Scan Global Logistics AB.

- Med købet bliver vi i stand til at udvide vores netværk og tilstedeværelse i Sverige yderligere til gavn for vores kunder.

Gavner begge parter

I pressemeddelelsen fra Scan Global Logistics udtaler Eva Fahlander, der er general manageri PostNord Air & Ocean i Sverige:

- Som en del af den samlede strategi for PostNord ønsker vi, at fokusere på vores kerneforretning, som er post og pakker. Med Scan Global Logistics ambitioner, kultur og produkter er det et godt match for begge selskaber.

Claes Brønsgaard Pedersen, Group CFO in Scan Global Logistics udtaler:

- Forbedringen af vores netværk og styrkelsen af nogle af vores kerneprodukter – at flytte enhver ting til hvor som helst – vil komme såvel vores nuværende som fremtidige kunder til gavn.

PostNords svenske Air & Ocean-aktiviteter omfatter kontorer i Härryda, Gøteborg og Rorsersberg, Stockholm. De ansatte vil blive overflyttet til Scan Global Logistics lokationer.

Scan Global Logistics har en årlig omsætning på 1,2 milliarder USD. Og beskæftiger omkring 1850 ansatte.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.141