23948sdkhjf

Tillykke til Transportnyhederne.dk

Jesper Christensen og co. har leveret transportnyheder i 20 år.

På Transport Tidende går vi ikke i så små sko, at vi ikke kan finde redaktionel plads til at hylde en god ”kon-kollega”.

For når man som Transportnyhederne.dk har leveret danske transport- og logistiknyheder i 20 år, så er en omtale bestemt på sin plads.

Historien

Fredag den 28. april 2000 begyndte transportnyhederne at levere online transportnyheder. De første par år var det under navnet trafik-transport.dk, men udviklingen med online-nyheder gik hurtigt og efter et par år skiftede nyhedssiden navn til transportnyhederne.dk.

Den seneste nyhed på transportnyhederne.dk før 20-årsdagen har nummer 69.889 og er dateret mandag 27. april. Det betyder, at transportnyhederne.dk siden starten for 20 år siden i gennemsnit har leveret lige under 10 nyheder dagligt - hver dag - 24/7 365 dage om året.

Redaktionen bestod i april 2000 og en del år frem af nu afdøde journalist Per Grau i København og journalist Jesper Christensen i Aarhus suppleret med et par freelancejournalister. De første måneder blev nyhedssiden opdateret to gange den ene uge og tre gange den anden. Der var ganske enkelt færre virksomheder, organisationer og myndigheder, der var online i foråret 2000.

I sensommeren 2000 begyndte de at skrive transportnyheder dagligt i hverdagene. Andre medier på transportområdet, som hidtil havde haft deres hovedfokus på papiraviser og magasiner, meldte sig også med elektroniske udgaver.

Jesper Christensen sidder i dag bag rattet som chefredaktør hos Transportnyhederne.dk.

Et stort tillykke med den runde dag skal her lyde fra ”kon-kollega” Transport Tidende.

- Anders P. Gajhede – ansvarshavende redaktør, Transport Tidende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14