23948sdkhjf

Sundt logistik-samarbejde i Portugal

Arvato og Rangel går sammen om bedre farmalogistik på Den Iberiske Halvø.

For bedre at kunne imødekomme kravene fra farmaindustrien har den tyske it-virksomhed Arvato Supply Chain Solutions indgået strategisk partnerskab med det portugisiske logistikselskab Rangel på det portugisiske marked.

Rangel er ansvarlig for alle praktiske strukturer såsom temperaturkontrollerede køretøjer, dedikerede pakhuse, teknologi og et erfarent, professionelt hold af medarbejdere.

- Rangels site i Monjito tæt på Lissabon distribuerer over 100 mio. pakker årligt og omfatter et hold af 185 medarbejdere, en flåde på 70 køretøjer samt et pakhusområde på 18.500 kvadratmeter med en kapacitet på omkring 30.000 paller, siger Nuno Rangel, administrerende direktør i Rangel Logistics Solutions.

Aftalen indebærer, at Arvatos forretningsenhed Healthcare vil tilbyde kunderne en integreret løsning for sidste mil-leveringen af medicin til hospitaler, apoteker og grossister i Portugal.

- Partnerskabet repræsenterer en markant udvikling i Arvatos iberiske løsninger inden for farmaindustrien og hjælper vores kunder med at imødekomme kravene om reducerede transportomkostninger og øget leveringstroværdighed, siger Joaquin Prados, der bærer titlen som direktør for sales & solution design hos Arvato Supply Chain Solutions i Spanien.

Med Rangel som ny partner udvider Arvato logistiknetværket til 13 lande, 20 lande og over 200.000 kvadratmeter pakhuskapacitet.

Thorsten Winkelmann, præsident for Arvatos forretningsenhed Healthcare:

- Stabile systemer og troværdige processer er særligt afgørende i sundhedssektoren. Det er trods alt menneskers sundhed, der er tale om. Det er derfor, vi sætter høje standarder ikke alene for vores egne sundheds-sites, men også for vores partneres. Rangel passer godt til os, da de har etableret en lignende infrastruktur. Det er ikke en stor opgave at integrere processerne ind i vores. Det betyder, at vores kunder fortsat vil modtage sikre, integrerede paneuropæiske løsninger fra en enkelt kilde integreret i Arvatos’ it-landskab og harmoniserede kvalitets styringssystemer, siger han.

Sundhedssektoren repræsenterer en vigtig del af forretningen hos Rangel Logistics Solutions, der har investeret 5,6 mio. kr. i eKooler-systemet – en teknologisk løsning til transport af farmaprodukter i et nedkølet miljø.

Rangel har desuden senest lanceret en teknisk løsning, der muliggør daglig kontrol af farmaprodukter, der kommer ind i Portugal for at imødekomme et nyt europæisk direktiv vedrørende falsk medicin til menneskelig brug.

- Aftalen gør Rangels farmaenhed i stand til at bekræfte sine kompetencer i det europæiske landskab for farmalogistik og belønner os for de bestræbelser, vi har gjort de senere år, for at sikre mere sikkerhed og kvalitet i distributionen af medicinprodukter i Portugal og – fra nu – også i Spanien, siger Nuno Rangel.

(Denne artikel er også bragt i temaet "Sydeuropa" i Transport Tidende nummer 12.)

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.674