23948sdkhjf

Sony satser på online-containere

Sony og containerrederi samarbejder om ny ”smart” netværksløsning til skibscontainere.

Sony Network Communications Europe vil at udvikle en ny smart containerløsning gennem samarbejde med den japanske rederigruppe Ocean Network Express – forkortet til ONE.

Samarbejdet er centret omkring udviklingen af en ny smart containerløsning, der er beregnet til at blive implementeret på tværs af ONE’s globale containerflåde.

Det skriver Sony Network Communications Europe i en pressemeddelselse.

ONE driver den samlede containerflåde fra de tre japanske rederier Nippon Yusen Kaisha, Mitsui O.S.K. Lines, and K Line. Det betyder, at ONE er det sjette største container-linje i verden.

Sony Network Communications Europe er i forvejen en betydelig aktør inden for sporingsløsninger til fragt og containere under brandet Visilion Cargo og Asset Tracking Solutions.

Ligesom last- og aktivsporingsløsningen, vil den nye Smart Container-løsning drage fordel af Sonys stærke ekspertise inden for innovation af sensor- og tilkoblingsløsninger.

ONE kommer til samarbejdet med en omfattende erfaring i forsendelse af varer kloden rundt.

- Vi er beæret over at samarbejde med ONE og vil arbejde dedikeret for at skabe en løsning, der kan hjælpe containerrederier med at løfte deres globale operationer til det næste niveau, siger Erik Lund, der er leder af sporingsafdelingen, Visilion, Sony Network Communications Europe.

- Den realtidsindsigt, der vil blive opnået på tværs af ONE’s flåde, vil gøre det muligt for rederiet at optimere deres drift, og forbedre deres kundeservice yderligere, udtaler Erik Lund.

Målsætningen for projektet er at skabe større gennemsigtighed i rederiernes drift, med bedre overblik og pålidelige data, der skal afløse gæt med klare svar og overblik. Det vil blandt andet gøre det muligt at træffe hurtigere beslutninger. Det skal også give et bedre overblik, der vil gøre det muligt at orkestrere flåden mere optimalt.

- Helt fra start har ONE været en forretning, der tror på værdien af samarbejde. Sammen med Sony er vi glade for at få lov til at være med til at skabe fremtiden for containerskibsfarten, udtaler siger Hiroki Tsujii, der er administrerende direktør for produkt og netværk hos Ocean Network Express (ONE).

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11