23948sdkhjf

Transportører samler aktiviteter på Sjælland

Jyderup Gods og Esbjerg Gods’ afdeling i Østdanmark samler alle aktiviteter i Business Park Ringsted.

Transportvirksomheden Esbjerg Gods, der ejer 51 procent af aktierne i Jyderup Gods, har købt en facadegrund på 5,3 hektar direkte ud til motorvej E20 i Business Park Ringsted.

- Vi har længe haft behov for mere plads og for at få et nyt og moderne domicil, da vi er vokset ud af rammerne på vores nuværende beliggenhed i Jyderup. I Ringsted får vi en central placering midt på Sjælland, og vi forventer, at vi vil kunne styrke vores forretning og øge vores omsætning, siger direktør Jørn Lauritzen, Jyderup Gods A/S.

I øjeblikket har transportvirksomheden været nødt til at leje ekstra lagerkapacitet i Ringsted, så Jørn Lauritzen ser frem til at få samlet aktiviteterne under ét tag i løbet af 2023. I øjeblikket håndteres 2.400 forsendelser om ugen. Det er et antal, man forventer vil stige med det nye grundkøb og synligheden direkte ud til motorvej E20, hvor over 50.000 biler passerer dagligt.

- I hele købsprocessen har vi haft et virkelig godt samarbejde med Ringsted Kommune, der har fungeret som en kompetent sparringspartner. Kommunen har været imødekommende og på alle måder hjulpet os med at få de ting på plads, som vi havde brug for. De har på intet tidspunkt presset på for, at vi skulle fremskynde vores beslutning, hvilket vi har sat meget stor pris på, siger Jørn Lauritzen.

- Vi byder Jørn Lauritzen og resten af hans team hjertelig velkommen til byen, og vi er glade for, valget er faldet på Ringsted. Salget af endnu en stor erhvervsgrund i Business Park Ringsted understreger den positive udvikling, vi oplever i Ringsted Kommune, siger borgmester i Ringsted, Henrik Hvidesten.

Ny terminal, nyt domicil og nyt navn

Ud over flytningen fortæller Jørn Lauritzen, at man i fremtiden kommer til at hedde Esbjerg Gods Sjælland. Han lægger vægt på den brandingeffekt, som Esbjerg Gods har arbejdet sig til siden opstarten i 70’erne.

- Esbjerg Gods er vores DNA, og derfor er det helt naturligt, at vi sammen med vores hovedaktionær kan danne grundlag for at videreudvikle vores forretning, siger Jørn Lauritzen.

Esbjerg Gods Sjællands terminal og domicil i Ringsted bliver i alt 8.500 kvadratmeter med en kapacitet på cirka 15.000 pallepladser. Ledelsen forventer, at terminalen skal udbygges i løbet af fem til ti år, da den nye beliggenhed vil tiltrække nye kunder, som p.t. især består af produktionsvirksomheder over hele landet.

Esbjerg Gods Sjælland har i øjeblikket 22 biler og 39 medarbejdere.

- Vi forventer hurtigt at få en hel del mere at lave, og til det skal vi naturligvis bruge flere biler og mere personale, siger Jørn Lauritzen.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157