23948sdkhjf

2.000 Ford e-varevogne skal elektrificere DHL’s sidste mil

Deutsche Post DHL Group og Ford slår kræfterne sammen om at elektrificere last mile levering.

Deutsche Post DHL Group (DPDHL) og Ford har underskrevet et aftalememorandum, der sigter mod at fremskynde elektrificeringen af varebiler over hele kloden.

For at understrege det planlagte samarbejde vil Ford Pro udstyre Deutsche Post DHL Group med mere end 2.000 elektriske varevogne på verdensplan inden udgangen af 2023 for at styrke sin førende position inden for brug af elektriske varevogne til sidste mile levering på verdensplan. Aftalen dækker en komplet løsning til drift af el-flåden, herunder adgang til Ford Pros tilsluttede E-Telematics-software og opladningsløsninger for at reducere omkostninger og optimere effektiviteten som en del af de to organisationers fælles nul-emissionsmål.

Ford sigter mod nul-emissioner for alt bilsalg og CO2-neutralitet på tværs af sit europæiske fodaftryk af faciliteter, logistik og leverandører inden 2035, og CO2-neutralitet globalt senest i 2050.

- Ford Pro og Deutsche Post DHL Group deler visionen om større bæredygtighed og en forpligtelse til elektrificerede løsninger, og denne aftale er et stort skridt i retning af, at millioner af leverancer gennemføres af elektrificerede køretøjer rundt om i verden. E-Transit er den bedst sælgende kommercielle elbil i Nordamerika og siden juni også den bedst sælgende i sit segment i Europa, hvilket betyder, at den helt elektriske 2-tons varevogn allerede gør store fremskridt for at understøtte denne ambition, siger Hans Schep, general manager, Ford Pro, Europa.

DPDHL sigter mod en andel på 60 % e-køretøjer, der bruges til CO2-neutral afhentning og levering inden 2030.

- Elektrificering af last mile-logistik er en vigtig søjle for at dekarbonisere vores operationer. Tilføjelsen af den nye Ford E-Transit til vores globale flåde på omkring 27.000 elektriske varebiler styrker yderligere vores evne til at levere grønne leveringstjenester over hele verden. At forene kræfterne for at imødekomme vores logistikspecifikke krav vil drive operationel og serviceeffektivitet yderligere, siger Anna Spinelli, Chief Procurement Officer og Head of Mobility, Deutsche Post DHL Group.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172