23948sdkhjf

Terminalmedarbejdere sender støtte til Odessa

HHLA transporterer nødhjælp til Ukraine via eget europæiske logistiknetværk.

Den tyske terminaloperatør HHLA, Hamburger Hafen und Logistik AG, transporterer nødhjælp til Ukraine via eget europæiske logistiknetværk.

Søndag forlod tre containere med medicinske forsyninger Hamborg mod den ukrainske havneby Odessa. Varerne er købt med donationer fra HHLA-ansatte og midler fra en virksomhedsstøttefond.

- HHLA fortsætter med at opretholde sit ansvar over for sine ukrainske ansatte og deres familier i Odessa, siger Angela Titzrath, formand i for direktionen i HHLA.

- Desuden føler vi en forpligtelse til at yde humanitær hjælp i lyset af Ukraines befolknings lidelser som følge af den igangværende russiske aggression. Vi har derfor til hensigt at afgive en solidaritetserklæring med befolkningen i Odessa-regionen ved at transportere akut nødvendige varer. Jeg vil gerne takke alle de medarbejdere, der har bidraget til at organisere transporten og deltog i den humanitære kampagne gennem deres færdigheder eller donationer.

HHLA har drevet en terminal i byen ved Sortehavet siden 2001. Søbåren håndtering på terminalen blev dog standset i kølvandet på Ruslands invasion af Ukraine.

Som led i en intern humanitær kampagne donerede HHLA-ansatte i Hamborg og ved terminalen i den italienske by Trieste næsten 70.000 euro. HHLA’s direktion supplerede dette beløb ved hjælp af den bistandsfond, som virksomheden havde indskudt en mio. euro i i slutningen af marts. HHLA købte medicinske forsyninger såsom kirurgiske handsker og forbindingsmateriale til en værdi af cirka 150.000 euro.

HHLA organiserer transporten af hjælpeforsyningerne fra Hamborg til den ukrainske havneby gennem sit eget europæiske netværk. I den forbindelse er virksomheden afhængig af sine medarbejderes transport- og logistikekspertise. Ud over det tværfaglige projektteam bakket op af konsulentdatterselskabet HPC bliver transporten af hjælpemidler støttet af medarbejdere fra det europæiske jernbanedatterselskab Metrans, speditionsfirmaet CTD og containerlogistikselskabet HCCR. Tæt koordinering med ledelsen af HHLA Container Terminal Odessa (CTO) samt de lokale myndigheder vil sikre, at den humanitære hjælp når de steder, hvor der er størst behov for den. HHLA’s indkøb af hjælpeforsyningerne blev støttet af NGO Humanitarian Logistics Organisation e.V. (HLO), som også hjalp med eksportformaliteterne.

/anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.939