23948sdkhjf

Tre nætter med totalspærring af Guldborgsundtunnelen

System bag overledningsbomme trænger til opgradering.

Vejdirektoratet opgraderer bomsystemet ved Guldborgsundtunnelen. Det betyder en kort periode med lukning af tunnelen i aften- og nattetimerne, hvor trafikanterne må indstille sig på at skulle ud på en omkørselsrute.

Systemet bag de store overledningsbomme ved Guldborgsundtunnelen mellem Lolland og Falster skal have en opgradering, og derfor har Vejdirektoratet brug for at udføre test af bomfunktionen sideløbende med programmering af systemet.

Arbejdet gør det nødvendigt at lukke for al trafik i aften- og nattetimerne over tre døgn, hvor der bliver etableret en omkørselsrute for trafikanterne.

Arbejdet begynder tirsdag den 22. november kl. 20.00 til den efterfølgende morgen kl. 05.00 samt igen onsdag og torsdag aften og nat, så afspærringen er ophævet fredag den 18. november kl. 05.00. Der vil altså være normal passage i tunnelen i tidsrummet mellem kl. 05.00 til 20.00.

Under spærringen bliver trafikanterne ledt ud på en skiltet omkørselsrute via de sidste frakørsler ved tunnelen i begge retninger. Omkørselsruten leder trafikanterne over Nykøbing Falster via Rute 9.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11