23948sdkhjf

Alssundbroen lukker – og genåbner

Vejdirektoratets ”ansigtsløftning” til Alssundbroen er snart fuldført.

Vejdirektoratet er næsten i mål med at udskifte fugerne og lægge nyt slidlag på Alssundbroen ved Sønderborg. Det afsluttende arbejde medfører dog, at det i en kort periode er nødvendigt at spærre broen for al trafik.

Det skriver Vejdirektoratet i en pressemeddelelse.

Vejarbejderne på Alssundbroen ved Sønderborg følger tidsplanen og går nu ind i den afsluttende fase af opgaven med at vedligeholde den 41 år gamle bro, der længe har trængt til en kærlig hånd.

Men inden broen kan åbne, vil den blive spærret for al trafik. Det sker fra fredag den 21. oktober kl. 18.00 til lørdag den 22. oktober kl. 11.00.

Friske vejstriber

I denne slutspurt vil den nylagte asfalt få påført et nyt og frisk lag vejstriber, broafløb vil blive rengjort, byggepladsen afrigget og de nuværende trafikale restriktioner fjernet. Herefter kan broen atter åbne for trafik under normale forhold.

Selv om Alssundbroen officielt er spærret frem til lørdag den 22. oktober kl. 11.00, bliver der åbnet for trafik, lige så snart den sidste vejarbejder forlader broen og kan holde fyraften, så der ikke er spærret længere tid end højst nødvendigt.

Når broen genåbner for normal trafik, kan der i en kort periode efter lørdag den 22. oktober være behov for lokale afspærringer i én kørebane på broen. Det vil dog ske udenfor den normale myldretid.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og glæder sig til at byde trafikanterne tilbage til en ny og forbedret Alssundbroen.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109