23948sdkhjf

Copenhagen Truck Wash vender tilbage til STC i Køge

CTW overtager driften af Nyscan Wash.

Copenhagen Truck Wash (CTW) er gennem de seneste godt seks år vokset fra ingenting til seks vaskebaner for tunge køretøjer fordelt på tre vaskehaller i Storkøbenhavn. Nu kommer der en vaskehal med en bane mere til, når CTW – igen – overtager driften af vaskehallen hos Nyscan Wash på Skandinavisk Transport Center i Køge.

- Vi elsker at vaske lastbiler, og vi er rigtig glade for, at HEJ Gruppen, der ejer Nyscan Wash, har valgt os til igen at drive vaskehallen i Køge. Vi driver i forvejen vaskehaller i Taastrup, i Glostrup og på Avedøre Holme, og med vaskehallen i Køge får vi en endnu bedre dækning for den tunge trafik til og fra København, siger indehaver af Copenhagen Truck Wash, Mikkel Merrild.

Copenhagen Truck Washs første og største vaskehal ligger på Letland Allé i Taastrup lige ved transportcentret og kombiterminalen og har tre baner med vaskemaskiner og manuel vask, der alle kan håndtere 25-meter modulvogntog. Vaskehallen i Glostrup ligger på Fabriksparken, hvor der er en traditionel vaskebane med vaskemaskine og manuel vask samt en dedikeret bane til indvendig vask af tanke ved hjælp af vaskerobotter. På Stamholmen på Avedøre Holme i Hvidovre råder Copenhagen Truck Wash over en enkelt vaskebane med vaskemaskine og manuel vask, der ligeledes kan håndtere modulvogntog.

- Som nogle vaskekunder måske husker, har Copenhagen Truck Wash tidligere stået for driften af vores vaskehal i Køge, men da HEJ Gruppen overtog det daværende Scania-forhandler Nyscan for nogle år siden, ønskede vi selv at stå for driften under navnet Nyscan Wash, siger driftsdirektør Peter Ackermann fra HEJ Gruppen.

- Efter nogle år har vi erkendt, at vi ikke er lige så gode til at drive vaskehal som vi er til at sælge og servicere MAN- og DAF-lastbiler samt servicere Scania-lastbiler, som jo er HEJ Gruppens hovedaktivitet. At drive vaskehaller med høj kvalitet og god økonomi kræver faktisk stor ekspertise, og det har Copenhagen Truck Wash. Derfor var det oplagt at tilbyde dem at stå for driften igen, siger Peter Ackermann.

Copenhagen Truck Wash har gennem de seneste seks år udvidet serviceudbuddet i sine vaskehaller. Det gælder blandt andet med hente-bringe service af trailere i Taastrup og Køge, selvbetjening døgnet rundt på Avedøre Holme samt Spot Free afskylning efter vask med 100 procent rent, demineraliseret vand. Snart kommer der også Pay by Plate i alle vaskehaller med betaling ved hjælp af nummerpladeaflæsning.

En stor del af Copenhagen Truck Washs kunder har indgået vaskeaftaler med regelmæssig vask af kundernes køretøjer, men det er selvfølgelig også muligt at komme forbi til en enkelt vask efter behov, lyder det.

- Kunderne kan selv vælge lokation og tidspunkt for deres lastbilvask. Vi har en gennemsnitlig ventetid på under 10 min., og vælger man at komme uden for ”myldretiderne”, er det som regel muligt at komme til med det samme, siger Mikkel Merrild.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Nye beregninger: Endnu en bombe sprænger under mærsk-motorvejen
Mens transportsektoren skriger på arbejdskraft: Bøvl med køreprøver skaber flaskehals
TikTok saver i modebranchens lange forsyningskæder
Panamakanalen i alarmberedskab: Skibstrafikken truet af tørke
Hurtigere i gang med ny lagerautomat fra Knapp
Politikere frygter at Femern-forbindelsen bliver mest for lastbiler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109