23948sdkhjf

Deugro med ny præsident fra egne rækker

Diana Kaufmann får mange nye kasketter på.

Den tyske projektspeditør Deugro ansætter Diana Kaufmann som præsident for Centraleuropa, Global Risk Management og HR Development.

Deugro skriver i en skriftlig meddelelse, at Diana Kaufmann gennem sin karriere har tilegnet sig en bred vifte af færdigheder og erfaring, der gør hende til en fremragende kandidat til posten som præsident. Udover at være ansvarlig for Deugro i Tyskland og Frankrig, Dib Deutsche Insurance Broker GmbH(Dib), Contract Management-divisionen og Deugros Global Human Resource-udvikling som en særskilt undersektion af Global Human Resources vil hun lede Salg og Forretningsudvikling i Østrig og Schweiz.

- For at understøtte denne rejse understreger Deugro vigtigheden af at få en bred videnbase af projektledelsesmetoder, værktøjer og praksis. Virksomheden lægger stor vægt på digitalisering og automatisering for at håndtere forsyningskæder og levere projektlogistik på en måde, der er kompatibel med de nye og gamle måder at gøre tingene på, siger Simon Wasum, driftsdirektør i Deugro.

- Jeg er meget begejstret for at overtage den nye rolle, og jeg vil give alt for at nå Deugros virksomhedsmål og bringe virksomheden til næste niveau i et hurtigt skiftende og udfordrende miljø, samtidig med at jeg er forpligtet til løbende forbedringer og udvikling, siger Diana Kaufmann.

/anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.143