23948sdkhjf

System Transport rækker mod Asien

System Transport åbner for import med skib, tog eller fly fra Fjernøsten.

System Transport A/S har i de senere år oplevet en kraftig vækst på transport, logistik og distribution med udgangspunkt i deres afdelinger i Danmark og Polen. Nu er virksomheden klar til at overføre konceptet med høj personlig service og leveringssikkerhed til en ny afdeling med import fra Fjernøsten til Europa.

- Meget af det, vores kunder kender og værdsætter fra vores nuværende services, er det samme, som vi nu kan tilbyde på langdistancetransporterne fra Fjernøsten til Europa. Det drejer sig blandt andet om tæt kommunikation og opfølgning, udtaler System Transports adm. direktør Tony Jacobsen i en pressemeddelelse.

Manden, der er ansvarlig for opbygningen og udviklingen af den nye importafdeling hos System Transport A/S, er en gammel kending i branchen. Ole Thomsen har intet mindre end 35 års erfaring med import fra Fjernøsten, og han har selv sammensat teamet af erfarne medarbejdere, som er med til at udvikle forretningsområdet.

- Vi følger ikke alene op på, om den lokale transportør er klar til at afhente godset på rette dag og sted. Vi kontrollerer også med producenten, at de er klar til at levere godset, og at godset faktisk bliver afhentet som aftalt. Vi følger op på, om godset ankommer til godsterminalerne, som forventet, og bliver sendt videre som forventet med tog, skib eller fly til Europa. Vi følger med i om fragten til Europa foregår som planlagt, sørger for papirarbejde og fortoldning samt den videre distribution til de aftalte leveringssteder i Europa. Hvert eneste led i transporten bliver fulgt op, og ved den mindste afvigelse bliver vores kunder inddraget og informeret, fortæller Ole Thomsen om System Transports nye forretningskoncept.

- Hvis dele af en levering bliver forsinket hos producenten i Fjernøsten, har jeg tidligere set eksempler på, at hele leveringen bliver holdt tilbage hos producenten med ønsket om at levere den aftalte ordre samlet. Det kan dog have store konsekvenser hos kunderne i Europa. Med vores set up, hvor vi følger op hos både producenten og transportøren, er vi helt sikre på, at godset bliver leveret i overensstemmelse med forventningerne. I modsat fald bliver vores kunde orienteret med det samme, så de kan tage deres forholdsregler og indlede dialog med deres leverandør om, hvordan de så ønsker ordren leveret. Det sparer vores kunder for en masse bekymringer og frustrationer, siger Ole Thomsen og tilføjer:

- Importafdelingen bygger således videre på den samme personlige service, som System Transport A/S i forvejen er kendt for inden for transport, logistik og distribution på kortere distancer.

De første leveringer er allerede i Europa

Officielt åbner System Transport A/S det nye forretningsområde 1. maj 2022, men uofficielt har det været på hylderne i et par måneder.

- Flere af vores kunder har gennem længere tid efterspurgt netop denne service. Vi har opbygget forretningskonceptet i samarbejde med dem, så vi er sikre på, at det løser deres udfordringer og lever op til deres forventninger til både service, kommunikation og forsyningssikkerhed. Selvom forretningskonceptet er helt nyt, er det således allerede kvalitetssikret af vores egne kunder, inden vi nu officielt tilbyder den samme service til alle andre, siger Ole Thomsen.

FAKTA:

Den nye importafdeling kan angiveligt både håndtere full load containere og stykgods fra Fjernøsten til Europa. Godset transporteres til Europa med skib, tog eller fly afhængigt af kundernes ønsker og behov. System Transport A/S tilbyder kunderne en fast kontaktperson og personlig opfølgning på transporten fra dør til dør, samt hjælp med alle dokumenter og fortoldning af godset.   /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"
Langsigtede containerrater under pres

Send til en kollega

0.172