23948sdkhjf

Ny mand i spidsen for Shelfless i Danmark

Bring ansætter logistikprofil med virkning fra 1. august.

Bring har ansat Lars Lindgaard i rollen som ny landechef for Shelfless, Brings store investering i automatiserede løsninger henvendt til e-handlere. Lars Lindgaard kommer med en lang og bred erfaring inden for e-handel og har senest arbejdet som logistikchef hos Boozt.

- Lars vil blive et stort aktiv qua hans tidligere erhvervserfaring og personlighed. Vi ledte efter en med erfaring i automatiserede løsninger inden for e-handel, dette sammenholdt med høje ambitioner om vækst og lysten til at bidrage positivt til et nordisk team. Det og meget mere fandt vi hos Lars, siger Tobias Åbonde, nordisk direktør for Brings satsning Shelfless.

Nogen vil forbinde Lars Lindgaard med tiden hos Boozt, men han har inden da arbejdet som både distributionsdirektør hos Nemlig.com samt som operations manager ved Kim Johansen.

- Jeg ser med glæde frem til at blive en del af Bring, en virksomhed med en sund og ansvarlig kultur med stort fokus på bæredygtighed. Shelfless er en fantastisk satsning i markedet, der giver små og mellemstore e-handlere mulighed for at købe ind i en ”full-service” løsning på den operationelle del af deres virksomhed. Jeg håber, at jeg med mine tidligere erfaringer både med automatisering og produktionsledelse, kan bidrage væsentligt til Shelfless, ikke kun i Danmark, men også på nordisk plan, siger Lars Lindgaard.

/anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Sådan opnåede Coop enorme energibesparelser på lagrene
Rekordregnskab: Schenker redder Deutsche Bahn
Enorme isflager udfordrer forsyningskæderne i Sydgrønland
Spotrater dykker igen
Mærsk køber logistikvirksomhed i Sydafrika
"Priserne stiger i alle led af forsyningskæden"

Send til en kollega

0.157