23948sdkhjf

Leman indgår i samarbejde med CargoLine

Nyt Leman-samarbejde skal åbne endnu flere døre i Kina.

Den danske transport- og logistikvirksomhed Leman, der har hovedkontor i Greve syd for København, har netop underskrevet en samarbejdsaftale med godsnetværket CargoLine.

Det betyder, at Leman bliver 83 nye virksomheders indgang til det kinesiske marked, og ifølge virksomheden giver det unikke muligheder for yderligere vækst i Asien.

- Potentialet er enormt – særligt på området for stykgods fra Kina til det tyske marked, hvor Leman bliver indgangen for hele netværket, og på sigt er det ambitionen, at også både fly og tog og siden fullload bliver en del af det nye samarbejde, siger Henrik Hansen, der er commercial business partnering director hos Leman.

Uafhængigt speditørnetværk

CargoLine er et europæisk netværk privatejede, uafhængige speditører, og det består af 83 medlemsvirksomheder, herunder 52 tyske. Det sætter ifølge den danske speditionsvirksomhed i en helt unik situation, når det gælder mulighederne for at udvide forretningen yderligere i de kommende år.

Leman bliver blandt andet CargoLines indgang til det hastigt voksende kinesiske marked.

- Det er en blåstempling af Leman som stor og seriøs spiller i branchen, og det øger både kendskabet og troværdigheden og giver os en enorm ballast, når vi skal udvide yderligere de kommende år, understreger Henrik Hansen.

Seks kontorer i Kina

Fra tyskdrevede CargoLine er man også meget glade for det nye samarbejde:

- Vi er meget glade for at kunne informere omverdenen om, at vi har underskrevet en aftale mellem CargoLine og Leman om et samarbejde om i første omgang import fra Kina til Europa via Hamborg. Leman er en stærk og seriøs spiller, der allerede opererer i seks lokationer med 100 ansatte med kontorer i Shanghai, Ningbo, Qingdao, Shenzhen, Beijing og Tianjing, og det vil vores medlemmer og deres kunder nyde godt af, forklarer Bernd Höppner, der er Managing Director i CargoLine og ansvarlig for netværkets interkontinentale forretning, og fortsætter:

- CargoLines hovedkontor vil forhandle importpriser og derefter levere dem til deltagende nationale og internationale medlemmer – fremover også Leman – via CargoLines intranet. Målet er at kunne levere bedre muligheder for vores medlemmer på en tidsoptimeret måde. Track & Trace under hele transporten vil være tilgængelig, og Leman vil installere et centralt koordineringspunkt for CargoLine i Qingdao, som i første omgang skal lede kommunikationen i Kina.

Leman og CargoLine inviterer i første omgang deres eksisterende medlemmer og kunder til en præsentation af samarbejdet og de fremtidige muligheder for alle nationale og internationale netværkspartnere, og derefter går det nye samarbejde formelt i gang.   /Smir

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127