23948sdkhjf

Ny godsbaneservice mellem Chongqing og Bremen

Hellmann Worldwide Logistics udvider Silkevejen med ugentlige godsbanetog.

Siden midten af januar har Hellmann Worldwide Logistics drevet en ugentlig godsbaneforbindelse mellem Chongquin i Kina og Bremen i det nordvestlige Tyskland.

Det første tog ankom til Bremen 21. januar 2022 – nærmere bestemt til Roland Umschlagsgesellschaft Terminal, hvor det blev modtaget af Jens Wollesen, COO i Hellmann Worldwide Logitics, Christoph Holtkemper fra Roland Umschlagsgesellschaft og senator i bystyret i Hansestaten Bremen, Dr. Claudia Schilling, der er ansvarlig for videnskab og havne.

Det skriver Hellmann Worldwide Logitics i en pressemeddelelse.

Den nye forbindelse er Hellmanns svar på den stigende efterspørgsel efter togforbindelser mellem Europa og Asien. Kunderne tilbydes med godsbaneforbindelsen et bæredygtigt alternativ til forbindelserne mellem Duisburg og Hamborg fra og til Chongqing, som har været i drift siden 2013.

Ved ankomsten til Bremen, toget er lastet med forskelligt gods fra mode-, bilindustrien og højteknologiske industrier.

På længere sig forventes ruten at blive udvidet til tre ugentlige afgange. Transittiden mellem Chongqing og Bremen er 20 døgn i begge retninger. Togstammen består af 44 containere.

For at højne servicekvaliteten arbejder Hellmann i øjeblikket sammen med den kinesiske togoperatør, Yuxinou, på at udvide opfølgningstransporten i Asien og på at konsolidere transportforbindelserne fra Chongqing til de sydøstasiatiske lande, såsom Laos eller Vietnam.

Sideløbende udvides også følgetransporterne i Tyskland og Europa sammen med Roland Umschlagsgesellschaft. Her er det blandt andet planen, at koble forbindelsen op til forskellige terminaler i Europa.

- På grund af de aktuelle udfordringer, sø- og luftfragtsektoren står over for, er transporten på den nye silkevej i stigende grad efterspurgt, hvilket fører til flaskehalse på de eksisterende togstrækninger. Med udvidelsen af vores transkontinentale netværk fjerner vi presset fra de eksisterende ruter og tilbyder kunder fra alle vertikaler en alternativ hurtig og pålidelig forbindelse mellem Asien og Europa, siger Jens Wollesen, Chief Operating Officer hos Hellmann Worldwide Logistics.   /Smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141