23948sdkhjf

Hold afstand med Linde ”Warning Lines”

Rødt lyd på gulvet omkring gaffeltruck hjælper lageransatte med at holde sikker afstand.

Tanken bag de nye Linde Warning Lines er ganske enkel: Den fysiske afstand til en kørende lagermaskine har stor betydning for sikkerheden, når medarbejdere, gæster eller leverandører bevæger sig rundt i virksomhedens kritiske zoner. Et rødt lyssignal på gulvet ved siden af trucken markerer den korrekte og sikre afstand til køretøjet.

Det skriver N.C. Nielsen – der forhandler Linde-materiel i Danmark.

Med det skarpe LED-lys fra Linde Warning Lines skaber man en sikkerhedszone omkring trucken, der hele tiden flytter sig i forhold til maskinens aktuelle position. Signalet til personer i nærheden er klart: Hold afstand og kom ikke for tæt på maskinen. Målet er naturligvis at undgå personpåkørsler og holde et højt sikkerhedsniveau i arbejdsområdet.

Kravene til moderne lagerlogistik er stærkt stigende – og dermed stiger risikoen for påkørsler og andre ulykker tilsvarende. På globalt plan opererer Linde således med en ”Zero Accident”-filosofi, hvor endemålet altid er at reducere arbejdsulykkerne til nul.

– Linde har analyseret sig frem til, at de fleste uheld sker i umiddelbar nærhed af gaffeltrucken. Derfor var det oplagt at se på, hvordan man aktivt holder fodgængere på afstand og advarer om den potentielle fare. Løsningen på udfordringen blev Linde Warning Lines, der helt konkret markerer en visuel grænse omkring trucken, fortæller Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Sikkerhed i DNA’et

Sikkerhed er en væsentlig del af DNA’et hos Linde, og dette demonstrerer Linde ved løbende at udvikle en række sikkerheds- og assist-systemer til hele produktprogrammet. Alene den visuelle sikkerhed har en bred vifte af muligheder.

– Linde Warning Lines øger sikkerheden på trucken endnu mere. Det fungerer rigtigt godt i sig selv og lysstriberne kan med fordel kombineres med eksempelvis Linde BlueSpot eller Linde TruckSpot, der sender en visuel advarselstrekant ud på gulvet. LED-lyset er aktiv sikkerhed og yderligere et løft af Lindes samlede sikkerhedsniveau, fortæller salgsdirektør Allan Christensen fra N.C. Nielsen.

Linde Warning Lines kan leveres på fabriksnye maskiner eller eftermonteres af N.C. Nielsen. Linde Warning Lines leveres både i en rød version og en blå version, kan monteres langs siderne og bagpå samt kombineres med Lindes øvrige lys- og sikkerhedssystemer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127