23948sdkhjf

Blue Water og Danwind etablerer partnerskab

Nyt joint venture vil generere integreret serviceudbud inden for vindmølleinstallation.

Blue Water og konstruktionsdivisionen i Danwind Group har indgået en joint venture-aftale om etablering af et nyt selskab Danwind Blue Water, som tilbyder totalløsninger, der dækker alle områder inden for logistik, installation, vedligeholdelse samt vingereparationer.

- Vi er glade for at kunne præsentere Danwind Blue Water joint venture-partnerskabet, som vil give OEM’erne (produktions- og fremstillingsvirksomheder, red.) mulighed for at fremskynde udviklingen af vindmølleparker ved at tilbyde fuldt integreret installationsservice til vindmøller, siger Dan Kjellgren, administrerende direktør i Danwind Group.

Joint venturet vil udnytte Blue Waters ekspertise inden for logistik og godshåndtering, der i samarbejdet med Danwinds højtuddannede medarbejdere indenfor vindindustrien vil generere et integreret serviceudbud, der dækker alle aspekter inden for vindmølleinstallation, lyder det i en skriftlig meddelelse.

- Begge virksomheder har omfattende ekspertise og erfaring med at levere services til vindindustrien. Ved at forene kræfterne kan vi tilbyde skarpe og fleksible løsninger til at imødekomme de stigende krav fra branchen, siger Per Jensen, global director Port Service hos Blue Water.

Det nye selskab vil bygge på eksisterende strategiske relationer med industriens OEM-producenter og bliver dermed en nøglepartner, der vil fremskynde udviklingen af vindmølleparker over hele verden.

Dan Kjellgren er udnævnt til CEO for Danwind Blue Water og Jan Westergaard bliver indsat som COO. Per Jensen er formand for bestyrelsen, Søren Messmann (Blue Water) og Kim Fialla (Blue Water) vil tage del i den daglige ledelse af Danwind Blue Water.

Danwind Blue Water vil være fuldt operationelt inden udgangen af første kvartal 2022. /anga.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.128