23948sdkhjf

Elektriske køleenheder på de britiske veje

Frigoblock indgår samarbejde med NRG Riverside.

Frigoblock har indgået samarbejde med det britiske flådeudlejningsselskab NRG Riverside om at skabe de første batterielektriske (BEV) temperaturkontrollerede lastbiler til operation på de britiske veje.

Efter en vellykket lancering af BEV-skraldebiler i London var NRG Riverside fast besluttet på at give de samme miljøfordele til sektoren inden for fødevaredistribution. Sammen med sin strategiske partner og producent af elektriske lastbiler, Electra Commercial Vehicles, kontaktede de Frigoblock om levering af køleenheder med høj kapacitet, der kan drives fuldt ud af bilens batterier. Frigoblocks EK25R køleenhed udstyret med RE22-2 fordampere opfyldte alle krav.

Som et resultat af projektet skabte NRG Riverside fire temperaturkontrollerede distributionskøretøjer, der spænder fra et 19 tons køretøj til en trailer på 13,6 meter, alle udstyret med Frigoblock inverter-drevne kølesystemer.

- En af vores hovedprioriteter er konstant at innovere og anvende de nyeste teknologier for at give vores kunder de mest værdifulde løsninger. Med dette elektrificeringsprojekt ville vi bevise, at BEV’er med flere temperaturer er en levedygtig løsning til at eliminere udstødningsgasemissioner -især i byområder, multi-drop-operationer - uden at gå på kompromis med den kolde forsyningskæde, siger Sid Sadique, formand for NRG Riverside.

- Vi valgte at samarbejde med Frigoblock, fordi den elektriske transportteknologi var ny på det britiske marked, og derfor var det vigtigt at arbejde med etablerede partnere, og vi vidste, at vi kan regne med deres dokumenterede produkter og support, siger han.

Frigoblocks EK25R chassismonteret køleenhed leverer høj kølekapacitet og er forbundet med RE22-2 fjernfordampere. Enheden anvender en Frigoblock-inverter til effektivt at styre strømforsyningen direkte fra bilens batterier uden overdreven reduktion af køretøjets rækkevidde eller driftstid.

- Hos Frigoblock er vi dedikerede til at give kunderne vores ekspertise og produkter, der kan hjælpe med at bringe miljø- og ydelsesfordelene ved elektrificeret temperaturstyret transport til byerne, siger Jon Jerrard-Dinn, key account manager hos Frigoblock.

- Vi værdsætter vores mangeårige forhold til NRG Riverside og er stolte over at være en del af dette projekt, som kommer til at bringe flere BEV’er i brug i Storbritannien. Vi har bevist, at Frigoblock kan levere problemfri håndtering af kolde forsyningskæder, og vores teknologi kan let integreres med batterielektriske store godskøretøjer. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.878