23948sdkhjf

Aalborg ny nordjysk hub for Bring

Logistikkoncernen etablerer nyt distributionspunkt på Aalborg havn.

Til efteråret flytter Bring ind i erhvervsparken ved Østhavnen i Aalborg, som fremadrettet skal danne ramme om post- og logistikaktørens nye, nordjyske distributionspunkt. Det står klart ovenpå en netop underskrevet lejeaftale, der involverer 2.000 kvadratmeter lager- og distributionsfaciliteter i en af Port of Aalborgs nye lagerhaller.

Øget vækst og stigende efterspørgsel på e-handel er blandt årsagerne til, at den nordiske logistikkoncern Bring og Port of Aalborg netop har underskrevet en lejeaftale om nye lager- og distributionsfaciliteter.

Med aftalen etablerer Bring et nyt distributionspunkt i en af Port of Aalborgs 2.000 kvadratmeter store lagerhaller ved erhvervsområdet i det østlige Aalborg, som fremadrettet bliver en central del af logistikvirksomhedens nordjyske distributionsled:

- Vi er først og fremmest glade for, at aftalen er faldet på plads. Vi har gennem længere tid været på udkig efter en lokation til et nyt distributionspunkt, der skal dække vores aktiviteter i hele Nordjylland. Og her har erhvervsparken ved Østhavnen vist sig som en ideel placering, fortæller distributionschef hos Bring Danmark, Johnnie Guldbrandt.

Et led i ambitiøse klimamål

Foruden at styrke Brings tilstedeværelse i Nordjylland, så skal det nye distributionspunkt også sætte yderligere skub i Brings hastige udvikling inden for e-handel og de grønne ambitioner:

- Det nye distributionspunkt er dels en fremtidssikring af vores nordjyske distributionsled og dels en understøttelse af vores ambitiøse klimamål. Blandt andet er bygningen nyopført og gearet til opladning af elbiler, hvilket passer godt til vores vision om, at både transportmidler og distributionscentre i 2025 skal køre på vedvarende energikilder, forklarer Johnnie Guldbrandt.

Massiv e-handel stiller nye krav til logistikken

Som følge af den store interesse for online handel har man hos Bring oplevet stigende aktivitet i Danmark de seneste år. Nu skal de nye faciliteter være med til at sikre, at Bring har den fornødne kapacitet til den fortsatte vækst inden for e-handel:

- For at kunne imødekomme den voksende efterspørgsel og fortsat yde effektiv service, har det være nødvendigt med faciliteter med mere kapacitet. Vi flytter ind lige inden Black Friday og julen, der er vores travleste tid på året, så vi får optimale forudsætninger for at yde god service for vores nordjyske kunder, lyder det fra direktør for e-handel og logistik hos Bring Danmark, Per Buus.

Hos Port of Aalborg glæder man sig over, at en endnu en fremtræden aktør på logistikområdet vælger at slå sig ned i erhvervsparken:

- Der er allerede en større koncentration af virksomheder inden for logistikområdet samlet på havnen, der alle har behov for moderne og fremtidssikrede faciliteter. Det bekræfter os i, at det er centralt at facilitere rammerne for vækst og udvikling for disse virksomheder, og nu ser vi frem til også at hjælpe Bring med at tage de næste skridt, siger Port of Aalborgs Commercial Manger, Real Estate, Jeppe Faber.

Aftalen mellem Port of Aalborg og Bring træder i kraft den 1. november 2021. /anga.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141