23948sdkhjf

Kølig levering med Thermo King

K Group tester E-200 køleenhed med MAN eTGE.

Thermo King meddelte for nylig, at K Group har testet den elektriske E-200-køleenhed sammen med den eldrevne MAN eTGE-varevogn ved deres levering af fødevarer i Finland. K Group er den tredjestørste detailoperatør i Nordeuropa med over 1.500 butikker i Finland under Kesko Food-varemærkerne: K-food, K-Citymarket, K-Supermarket og K-Market.

K Group har testet brugen af fuldt elektriske lastbiler og varevogne som en del af deres bestræbelser på at reducere emissionerne og opnå CO2-neutralitet inden 2025. Til deres levering af dagligvarer valgte de den nye eldrevne MAN eTGE og udstyrede den med E-200-multitemperatur-køleenheden fra Thermo King.

- I bymiljøerne glæder indbyggerne sig især til de nulemissioner og den støjsvage drift, der tilbydes af elektrificerede transportleverancer, udtaler Eneko Fernandez, produktleder hos Thermo King.

- Vi er stolte af at arbejde tæt sammen med detailhandlere som K Group og hjælpe dem med at gøre bæredygtige leverancer både dag og nat til en realitet. Eldrevne varevogne som MAN eTGE kombineret med E-200 opfylder med sikkerhed de nuværende og fremtidige bæredygtighedsmål i hele kølekæden og giver kunderne mulighed for at operere i områder med de laveste adgangskrav til byer (UVAR).

- Vi har en lang historie med Thermo King-enheder, og vi har altid fået god support fra og et godt samarbejde med deres forhandler, VTA Tekniikka, udtaler Vesa Ylikotila, vognchef hos Kesko Logistics.

- Med dette projekt ville vi teste den elektriske MAN eTGE i den daglige drift og få feedback fra brugerne fra disse forsøg. Vi valgte Thermo Kings E-200 enhed til at køle varevognen, da vi ledte efter en støjsvag, bæredygtig leveringsløsning, som var helt elektrisk. Flere måneders drift, viste at vi tog det rigtige valg.

E-200-enhederne, der er inverterdrevne i modsætning til typiske direkte drevne løsninger designet til dieselforbrændingsmotorer, leverer konstant kapacitet og kan nemt fungere med eldrevne køretøjer som MAN eTGE.

- Da vi forberedte testbilen til K Group, kiggede vi på forskellige muligheder, men Thermo King og VTA Tekniikka var de eneste, der kunne tilbyde den mest komplette løsning, siger Timo Puustinen, produktchef hos MAN Finland.

- Thermo King E-200-enheden kan fungere uden separate batteripakker, hvilket sænker omkostningerne og øger den samlede brugervenlighed. Det giver K Group mulighed for at drage fordel af køretøjets maksimale belastningskapacitet. Under testene forblev køretøjets rækkevidde i overensstemmelse med vores krav og beviste, at eTGE og E-200 er en virkelig god kombination. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172