23948sdkhjf

El-drevet lastvogn til Danske Fragtmænd

Danske Fragtmænd lancerede sin første el-lastbil i Odense.

Som led i Danske Fragtmænds arbejde med at indsætte eldrevne lastbiler i landets største byer har Danske Fragtmænd nu lanceret selskabets første el-lastbil. Det foregik på terminalen i Odense, hvor rådmand Christoffer Lilholt fra Odense Kommune var forbi fragtmandsvirksomhed Peder Olsen & Søn for at få en prøvetur i den nye bil.

- Vi bestræber os jo hele tiden på at fylde så lidt som muligt i bybilledet, så vi ikke generer vores medborgere, når vi kommer rundt med varer. Derfor er vi rigtig glade for endelig at have en el-lastbil, der hverken udleder CO2, oser eller larmer, og som vi kan bruge til at levere omkring Odense centrum. Selvom en enkelt el-lastbil måske ikke lyder af meget, så kan det alligevel få stor betydning, fordi det kan være startskuddet på den forandring og grønne omstilling, som vi i Danske Fragtmænd og resten af transportbranchen gerne vil bidrage til, udtaler driftsdirektør Michael Mertov fra Peder Olsen & Søn, i et nyhedsbrev på virksomhedens hjemmeside.

Efter Odense er det planen, at Danske Fragtmænd indsætter to el-lastbiler i København, inden de bliver udrullet til resten af landet. /Smir

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ikea-logistikchef: "Vi må ændre vores forsyningskæder"
Logistikvirksomhed skovler penge ind: “Vi kunne have vækstet endnu mere”
Ny sales manager til DKI Logistics
Kapitalindsprøjtning til Peak Systems
Milliard-opkøb booster transportvirksomhed i USA
Ekspresleverandør har vokseværk

Send til en kollega

0.11