23948sdkhjf

Iveco opgraderer digitalt

Ny Iveco On-portal og Easy Way-app.

Iveco højner niveauet for kundernes digitale oplevelse med den nye Iveco On-portal og Easy Way-appen.

Den nye Iveco On-portal med tilhørende app giver nem adgang til det omfattende udbud af Ivecos opkoblede tjenester og forbedrer kundens brugeroplevelse med avanceret teknologi og nye funktioner.

Iveco har også indført forbedringer af Easy Way-appen til Iveco S-WAY med et nyt design og en mere brugervenlig oplevelse for chaufføren.

Iveco lancerer den nye Iveco On-portal, der giver let adgang til brandets omfattende udbud af opkoblede tjenester, som er udviklet til at hjælpe kunderne til at styre deres vognpark og virksomhed på en effektiv måde og gøre chaufførernes dagligdag lettere ude på vejene.

Den nye portal er designet til at give en problemfri oplevelse med nem navigation og indeholder forbedringer og nye widgets. Udviklingen har nydt godt af avanceret teknologi og knowhow fra teamet af digitale eksperter. Iveco On-appen er også opdateret med nye funktioner.

Fabrizio Conicella, Global Head of Digital & Adv Technology Commercial and Specialty Vehicles:

- Vi har udviklet den nye Iveco On-portal ud fra feedback og forslag, som vi har modtaget fra vores kunder. Vi har samlet alle vores opkoblede tjenester på ét sted, så de er lige ved hånden. For eksempel kan flådechefer hurtigt få adgang til deres køretøjers præstationer og brændstofforbrug og dermed identificere de handlinger, de kan tage for at forbedre de samlede driftsomkostninger. Med appen kan chaufførerne let få adgang til alle de digitale tjenester, der understøtter deres dagligdag og hjælper dem på vejen, såsom evaluering af kørestil og fjernassistenttjenester, ligesom de kan aktivere fjernstyring af de fleste af førerhusfunktionerne, siger Fabrizio Conicella.

Brugeroplevelsen er blevet forbedret gennem et redesign orienteret mod en let, intuitiv navigation, en forenklet registrering og aktivering samt oprettelsen af en særskilt sektion til at styre tilladelser relateret til brug af funktioner såsom chaufførens førerhusfunktioner.

Den nye Iveco On-portal introducerer også Safe Driving-funktioner til forbedring af sikker kørsel, såsom nye KPI’er baseret på køretøjets ADAS (Advanced Driver Assistance Systems). Målet med opgraderingen er at generere mere detaljerede rapporter, som hjælper chaufførerne til at anlægge sig en sikker kørestil og flådecheferne til at fremme en sikker kørselskultur blandt chaufførerne.

Iveco On Easy Way-appen, som blev introduceret på det tunge IVECO S-WAY-program, er blevet opdateret med forbedringer af brugeroplevelsen i form af forenklet registrering og login, automatisk parring af køretøjet med Android- og iOS-mobilenheder, automatisk wi-fi-forbindelse og intuitiv navigation. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.126