23948sdkhjf

Koncern forfremmer i Italien

Fabrizio Airoldi er ny landechef.

Den franske transportkoncern Geodis ansætter Fabrizio Airoldi som ny landechef for selskabets aktiviteter i Italien. Han kommer senest fra en stilling som ansvarlig for Geodis’ speditions- og kontraktlogistik-aktiviteter i Italien.

- Fabrizios omfattende erfaring og hans indgående kendskab til det italienske marked vil være nøglen til at styrke vores tilstedeværelse i Italien, som er det næststørste land i WEMEA-regionen i Geodis målt i omsætning, siger Laurent Parat, administrerende direktør for Geodis i WEMEA-regionen (Vesteuropa, Mellemøsten og Afrika).

Fabrizio Airoldi:

- Jeg er meget stolt af denne udnævnelse og takker gruppen for at have tillid til mig. For mig er dette en glædelig personlig bedrift i min logistikledelseskarriere, og jeg ser ud frem til de nye udfordringer forude. Jeg er sikker på, at professionalisme og viden om alle mine kolleger i den italienske organisation vil give Geodis mulighed for at fortsætte langs den stadige vækstvej, selskabet har opnået i de senere år. Vi vil fortsætte med at betjene vores kunder med en vilje til at hjælpe dem overvinde deres logistikbegrænsninger, siger han.

Airoldi kom til Geodis i 2006. Han tiltrådte som managing director for Italien 1. januar 2021, hvor han afløste Francesco Cazzaniga. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vognmænd varsler flere aktioner
Disruption: Vi er alle i samme båd
Geodis på opkøb i Schweiz
Kæmpe logistikcenter slår dørene op for virksomhederne
Postnord ser fordobling af svindel-beskeder
DSV donerer udstyr for millioner til Ukraine

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.704