23948sdkhjf

City Container tager haveaffaldet

Nyt team på indsamling af haveaffald i Aarhus.

Borgere der har tilmeldt sig indsamling af haveaffald hos AffaldVarme Aarhus vil fremover opleve at City Container står for opgaven. Det sker uden ændringer på ruten, men som noget nyt tages der fotos ned i alle spande efter de er tømt.

- Vi glæder os til at hjælpe med at indsamle haveaffaldet, og folk vil nok ikke opleve anden forandring, end at der er nogle nye, glade ansigter ved afhentningen. Vi kan lide at gøre tingene ordentligt og har både erfaring og ny teknologi med til opgaven, siger Mads Bisgaard, der er logistikchef i City Container.

Indsamlingsopgaven var i offentligt udbud med pris som det afgørende, og her vandt City Container. Virksomheden er en af Danmarks førende leverandører af bæredygtige affalds- og logistikløsninger, og har involveret Hadsten-virksomheden MJT Container som underleverandør til at stå for indsamlingen.

- Vi har haft et godt samarbejde med MJT Container i en længere årrække, der kommer til at køre ruten. De har lokalkendskab og en komprimatorbil, der passer nøjagtigt til opgaven, siger Mads Bisgaard.

Indsamlingen foregår med en specialiseret komprimatorbil, der kan presse haveaffaldet sammen, så mere kan læsses på. Og for at sikre dokumentation for arbejdet har den har også et kamera monteret, der tager et foto ned i spanden efter tømning.

Flere hundrede tømninger om dagen

Haveaffaldsindsamlingen er en frivillig ordning som borgerne kan tilmelde sig, og som indsamlerne forventer vil stige i fremover.

- Folk har typisk en mini-container stående, og vi har pt. et par hundrede tømninger om dagen, men jeg tror, der vil komme flere i takt med at ordningen bliver mere kendt, siger Søren Rye Andersen, direktør i MJT Container. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ekspresleverandør har vokseværk
Østjysk virksomhed leverer intern logistik til rumænsk møbelfabrik
Putin vil hjælpe Kina med arktiske handelsruter
DTL: Finanslovsforslag er historisk dyrt for transportsektoren
Usikre forsyningskæder: Fødevaregrossist dropper Kina
På fem uger skiftede Jysk hele IT-systemet på tre kæmpelagre

Send til en kollega

0.222