23948sdkhjf

Diesel Dok er nyt IVECO serviceværksted

Nyt lastbilværksted for IVECO’s tunge lastbiler.

Med virkning fra 1. april 2021 bliver Diesel Dok ApS i Herning nyt autoriseret serviceværksted for IVECO’s lastbiler - S-Way, X-Way, Stralis og Trakker samt Eurocargo.

Diesel Dok ApS har siden 2004 drevet et moderne og meget velrenommeret lastbilværksted på Transportcentervej 15 i Herning lige ud til afkørsel 39 ved Herningmotorvejen, og den centrale placering har givet dem mange kunder fra store dele af landet.

Ud over at være service partner for MAN T&B har Diesel Dok ApS specialiseret sig i servicering og reparation af alle former for dyretransporter, hvilket stiller store tekniske krav til værkstedets kompetencer og fleksibilitet, når uheldet er ude.

- Vi reparerer og servicerer alle lastbilmærker, og jeg har tidligere arbejdet med IVECO, så jeg glæder mig til at genoptage arbejdet med de mange spændende produkter, som IVECO til stadighed introducerer, fortæller Claus Ackermann, som sammen med Mads Andsbjerg og Jørgen Knudsen, er de kendte ansigter hos Diesel Dok ApS.

- Vi er glade for aftalen med Diesel Dok ApS, og jeg er sikker på, at vore nuværende samt nye kunder i Midt- og Vestjylland vil sætte pris på den kompetence og det høje serviceniveau, som Claus Ackermann og Mads Andsbjerg står for, udtaler Kåre Neergaard, business line manager Medium & Heavy Trucks.

- Området Herning og Holstebro er et vigtigt område for IVECO, og på trods af de stærke konkurrenter, vi er oppe imod, ser vi ganske mange muligheder for at få flere IVECO-køretøjer ud på vejene, slutter Kåre Neergaard.

Salget af nye IVECO-lastbiler i området vil blive varetaget af IVECO Danmark A/S, idet salgskonsulent Hans Kristensen fortsat vil betjene det midt- og vestjyske område.

- Med indgåelsen af aftalen med Diesel Dok ApS, og med Ole Winther Auto ApS’ opstart som IVECO Daily-forhandler i Lind, er vi dækket godt ind, når Thybo Biler i Herning ophører i midten af næste år, udtaler Håkan Jönsson, business director, IVECO North Europe & Baltics.

- Vi oplever en stor interesse for vore lastbiler efter introduktionen af den nye IVECO S-Way, og specielt gas-versionen har kunder, som kører sydover, taget godt imod. I den kommende tid vil vi fortsat have fokus på den miljøvenlige transport inden for trækkersegmentet, ligesom vi har fuldt modelprogram af IVECO S-Way og X-Way langschassier til distribution og entreprenørkørsel, slutter Håkan Jönsson. /anga.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093