23948sdkhjf

Webfleet Video lanceret

Samarbejde med Lytx skal øge trafiksikkerheden.

Webfleet Solutions lancerer til april 2021 en helt ny, videobaseret og integreret løsning, Webfleet Video.

Webfleet Video er udviklet i tæt samarbejde med Lytx, en af de førende, globale udbydere af videotelematikløsninger til flåder. Ved at samle ekspertise inden for videotelematik og flådestyring hjælper den kombinerede løsning med at beskytte chauffører og andre trafikanter.

Webfleet Video kombinerer Webfleet Solutions køretøjs- og køredata med Lytxs avancerede kamerateknologi for at give brugerne det fulde overblik over, hvordan deres flåde fungerer på vejen.

Brugerne får bedre indsigt i kritiske begivenheder og viden om, hvordan de kan være med til at forhindre ulykker, øge sikkerheden for føreren, forbedre flådens effektivitet, og reducere hyppigheden og omkostningerne ved forsikringskrav.

- Hos Webfleet Solutions har vi erfaring i at hjælpe vognmænd med at følge deres chauffører. Telematikteknologi gør det for eksempel muligt for flådechefer at sende øjeblikkelige notifikationer, når der observeres unormale hændelser på rejsen, såsom hastighed eller hård opbremsning. Kamerateknologi med 360-graders videooptagelser kan give et hurtigt overblik over, hvad der i virkeligheden skete på vejen, før og efter en ulykke – det kan ofte frikende virksomheden og chaufføren. I andre tilfælde vil der være værdifulde input til coaching af chauffører og feedback for at opnå forbedringer af trafiksikkerheden, siger Sjors de Kruijf, direktør for Webfleet Solutions i Danmark, Sverige og Benelux.

- Hos Lytx er vi glade for samarbejdet med Webfleet Solutions. Ved at kombinere vores ekspertise inden for hvert vores område har vi nu udviklet en integreret løsning, som kan komme kunder over hele verden til gode, siger Damian Penney, vicepræsident i Europa hos Lytx. /anga.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.798